One UI aktualizace zamířila na starší chytré hodinky od Samsungu

One UI aktualizace zamířila na starší chytré hodinky od Samsungu
2019-05-21T13:39:45+02:00
• 21. 5. 2019
3

Galaxy Watch Active je poměrně zajímavý kus nositelného zařízení, které se snaží spojit to nejlepší ze světa chytrých hodinek a fitness trackerů. Samozřejmě se ale nejedná o hardware pro každého. Hlavně z důvodu, že Samsung stále prodává velmi populární model Gear S3. 

One UI se dočkalo novinek

Kromě nižší ceny nabízí Galaxy Watch Active také novější rozhraní, které je navrženo přesně tak, aby bylo v souladu s nejnovějším operačním systémem Android, respektive nadstavbou One UI pro telefony značky Samsung. Nyní se ale jihokorejský výrobce rozhodl přichystat aktualizaci s novým uživatelským rozhraním také pro starší modely chytrých hodinek. 

Přesněji se nového instalačního balíčku dočkaly hodinky typu Gear S3 a Gear Sport. Majitelé těchto chytrých hodinek se mohou těšit na aktualizaci o velikosti 115 MB. I přes malou velikost přináší mnoho změn, hlavně tedy po kosmetické stránce. Kromě nového uživatelského rozhraní se uživatelé dočkali také různých funkcí. Samsung mimo jiné zapracoval i na životnosti baterie, která nyní na jedno nabití vydrží o hodinu déle. K dispozici jsou ale také nové ciferníky a podobně. 

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Erik Řehák

22. 5. 2019, 7:27

Přišla včera kolem 12 hodiny. Mám S3 Frontier kupované v srpnu v Německu. Druhé co má paní, ty byli kupované v listopadu v ČR v Alze a stále nic. Bude to chodit zřejmě postupně.

Petr Hošek

21. 5. 2019, 22:03

Kdy dorazí do ČR???

David Zápal

21. 5. 2019, 15:00

Nic takového nepřišlo. Teprve přijde.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat