Motorola chystá prémiový smartphone s 5 foťáky

Motorola chystá prémiový smartphone s 5 foťáky
2019-04-04T12:14:55+02:00
• 4. 4. 2019
1

Už nějakou dobu víme, že Motorola chystá několik novinek, které ponesou různé názvy pro jednotlivé trhy. Nyní se objevují první informace o smartphonu, který by měl zaujmout svými fotografickými schopnostmi. Bohužel zatím neznáme označení a navíc je velmi obtížné určit, do jaké kategorie bude novinka zapadat. Minimálně se bude jednat o zařízení vyšší střední třídy.

Moto s 5 foťáky

V tuto chvíli jsou k dispozici neoficiální rendery, které vznikly na základě uniklých informacích. Je tedy pravděpodobné, že finální model může mít odlišné vlastnosti nebo design, ale vzhledem ke zdroji těchto informací věříme, že rendery budou odpovídat následnému finálnímu smartphonu.

Přední strana nabídne výřez v displeji, kde bude umístěna první kamera. Zbylé čtyři budou na zadní straně, přičemž hlavní senzor nabídne 48 MPx. Další tři pravděpodobně nabídnou možnosti, jako širokoúhlé focení, zoom a hloubku ostrosti. Je nepravděpodobné, že by Motorola šla cestou, jakou zvolila společnost HMD Global u své novinky Nokia 9 PureView.

Čtečka otisků prstů bude buď na zadní straně v logu společnosti nebo bude obsažena v displeji, jak to již začíná být zvykem u modelů vyšší řad. Na spodní straně se bude nacházet USB C konektor a 3.5mm jack pro sluchátka. Slot na SIM kartu a případnou microSD kartu bude na horní straně, kde navíc bude také ještě jeden otvor, možná pro sekundární reproduktor. Předpokládáme, že novinka bude mít stereo.

Nyní si musíme počkat na informace kolem použitého hardwaru, dostupnosti a ceně. Možná se díváme na další model série Moto G, případně se bude jednat o další mobil Motorola One.

Zdroj: cashkaro.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Erik Bezeréti

4. 4. 2019, 14:41

Pokud by spadal do řady Motorola One, mohl by to být zajímavý kousek.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat