iPhone 2020 nabídne větší displej, iPhone 2019 pak větší baterii a další

iPhone 2020 nabídne větší displej, iPhone 2019 pak větší baterii a další
2019-04-04T16:10:54+02:00
• 4. 4. 2019
3

Podle zahraničního serveru DigiTimes společnost Apple nedávno předala jednomu z dodavatelských řetězců podklady k tomu, aby v roce 2020 byly uvedeny tři nové iPhony s OLED displeji. 

Aktuální vlajkový model XS a XS Max disponuje OLED displejem, ovšem levnější varianta v podobě XR nabízí pouze LCD panel s nižším rozlišením, čímž Apple „dokázal“ snížit prodejní cenu. 

A právě s tímto modelem by Apple rád počítal i do budoucna. Proto jej v roce 2020 vybaví technologicky vybavenějším a kvalitnějším OLED panelem. V prodeji by tak měly být hned tři modely s těmito úhlopříčkami – 5,42 palců; 6,06 palců; 6,67 palců.

O této skutečnosti jsme ale informovali již dříve. Zajímavé jsou spíše změny u velikosti displejů. Současné modely nabízejí tyto úhlopříčky – 5,8 palců (iPhone XS); 6,46 palců (iPhone XS Max); 6,1 palců (iPhone XR). 

Nové velikosti by tak mohly přinést odlišný design, tedy alespoň co se týká displeje. Je dost pravděpodobné, že se Apple pokusí zmenšit výřez v displeji, popřípadě nějakým způsobem ještě zapracuje na rámečkách. Tyto modely nás čekají ale až za rok a kousek, pojďme se tedy společně podívat na bližší termín.

Letošní iPhone nabídne až o 25 % větší baterii

Podle dlouholetého analytika Minga Chi-Kua bychom se již letos měli dočkat iPhonu s podporou reverzního bezdrátového nabíjení. Díky tomu by pak byl telefon s logem nakousnutého jablka kompatibilní například se sluchátky AirPods 2. 

Takzvané rezervní bezdrátové nabíjení funguje jako v případě Galaxy S10, které je schopno dobíjet druhé zařízení. Kromě toho by letošní vlajkové modely v podání Applu měly nabízet až o 25 % větší kapacitu baterie. 

Zdroje: neowin.net, neowin.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Peter Pokštefl

5. 4. 2019, 8:29

Opravdu velká inovace…. ????????????

Richard Fabián

5. 4. 2019, 15:02

každý apple fanda je slepý a k 5omu ještě……….. stačí se podívat na youtube kanál Louise Rossmann, jak apple oje*ává zákazníky a je hezké vidět jak jejich komunitní fórum probíhá velký censor aby náhradou někdo neporadil něco co se apllu nehodí

Martin Jeřábek

VIP 4. 4. 2019, 18:14

A taky hnusný design na zadní straně, kde bude obří vystupující trojice foťáku 😂😂 a samozřejmě očekávejte nárůst ceny o 1 500kc.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat