Samsungu uniká podoba Galaxy Fold, ohebného smartphonu aktualizováno

Samsungu uniká podoba Galaxy Fold, ohebného smartphonu [aktualizováno]
2019-02-20T09:50:20+02:00
• 20. 2. 2019

Aktualizováno 20. 2.

Samsungu se zatím více méně dařilo utajit podobu ohebného smartphonu Galaxy Fold. Důvod může být prostý, ještě nepůjde do prodeje. Sice jej dnes může představit na akci věnované Galaxy S10, ale nepředpokládáme, že by se ihned dostal do obchodů. Nyní se ale na internetu objevily první rendery tohoto zařízení.

Jak si můžete všimnout, displej na vnitřní straně bude značně nakousnutý nahoře vpravo. Zde se zřejmě bude ukrývat kamera a další senzory. Specifikace budou zřejmě na vysoké úrovni, stejně jako cena, ale více nás bude zajímat odolnost takového zařízení, zejména vnitřního displeje a kloubů.

Aktualizováno 11. 2.

Samsung sice zveřejnil vide, kde jsme mohli zahlédnout ohebný smartphone, ale jednalo se spíše o ukázku toho, co očekávat v budoucnu. Nyní zde máme ale další video, které rovnou láká na oficiální představení ohebného smartphonu Galaxy F. Konkrétně se máme těšit na 20. 2. 2019 v rámci představení top modelů Galaxy S10.

Aktualizováno 6. 2.

Na začátku února se na nějakou chvíli objevilo oficiální video společnosti Samsung, které bylo záhy staženo z internetu. Nyní jej společnost vrátila na Youtube a opět je k vidění představa ohebného smartphonu. Ve skutečnosti se jedná o marketingovou kampaň při příležitosti desetiletého výročí řady smartphonů Galaxy.

Společnost Samsung v rámci své kampaně připojuje k bezstarostnému textu této již klasické písně smělé tvrzení: to, co dnes vytváříme, vám umožní utvářet budoucnost. Kampaň navazuje na filozofii „Dokážete nemožné“ („Do What You Can’t“). Prostřednictvím videa, v němž se představují potenciální průlomové technologie včetně bezproblémových zkušeností s více zařízeními, umělé inteligence a radikálně nových displejů, nechává nahlédnout do nabídky zařízení 5G a skládacích displejů společnosti Samsung, jež budou uvedeny na trh v průběhu letošního roku.

Dle slov společnosti se nám naskýtá pohled do budoucí nabídky zařízení společnosti Samsung:

Prostřednictvím videa, ve kterém se představují potenciálně průlomové technologie včetně bezproblémových zkušeností s více zařízeními, umělé inteligence a radikálně nových displejů, nechává nahlédnout do nabídky zařízení 5G a skládacích displejů společnosti Samsung, které budou na trh uvedené v průběhu tohoto roku. 

Původní článek 1. 2.

V listopadu minulého roku společnost Samsung poprvé ukázala komerční verzi ohebného displeje. Vývoj zřejmě trval pět let, přičemž až na veletrhu MWC v Barceloně v únoru se poprvé pochlubí konkrétním zařízením. Novinka by měla nést označení Galaxy F a cena bude značně vysoká, jak to již bývá u (r)evolučních smartphonů. S největší pravděpodobností se ani tentokrát nepodařilo zachovat tajemství, jelikož Samsung zveřejnil video, kde byla asi byla novinka k vidění.

Galaxy F poprvé na videu?

Pobočka Samsungu ve Vietnamu zveřejnila na nějakou chvíli video, v kterém ukazuje, jak by mohla vypadat budoucnost v podání této společnosti. Například bylo ukázáno chytré zrcadlo nebo okno. Kromě toho se v jedné části na chvíli objevilo zařízení, které by odpovídalo chystané novince Galaxy F.

Netrvalo dlouho a video bylo staženo z Youtube. Jak se ale říká, co se jednou zveřejní na internetu, zůstane na internetu. Video si již nyní žije vlastním životem a je šířeno dále. Díky tomu se můžete podívat, jak asi bude Galaxy F vypadat.

Samozřejmě nelze tvrdit, že se jedná konkrétně o Galaxy F, ale aspoň máme představu, jak by mohla novinka vypadat.

Zdroje: droid-life.com, slashleaks.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat