Hodinky Samsung Galaxy Watch Active se pomalinku poodhalují aktualizováno

Hodinky Samsung Galaxy Watch Active se pomalinku poodhalují [aktualizováno]
2019-02-07T18:10:45+02:00
• 7. 2. 2019

Aktualizováno 7. 2.

Pomalinku se poodhalují informace kolem nových hodinek do společnosti Samsung. Ani se není čemu divit, když k představení dojde zanedlouho společně s top modely Galaxy S10. Nyní se dozvídáme přesnější hardwarové specifikace. Displej bude mít 1,3 palců a rozlišení je 360 x 360 pixelů.

O výkon se bude starat Exynos 9110 a jako operační systém poslouží Tizen 4.0.0.3. V útrobách najdeme NFC, GPS a také LTE. Samozřejmostí je senzor srdečního tepu. Bohužel v jedné specifikaci jsme se dočkali snížení oproti minulé generaci. Kapacita baterie klesla z 300 mAh na 230 mAh. Otázkou je, jak moc se to projeví na výdrží na jedno nabití. Kromě toho se také objevil nový tiskový render odhalující další barevné kombinace.

Původní článek 5. 2.

Na internetu se objevil velice zajímavý snímek, který údajně odhaluje finální podobu chystaných chytrých hodinek od jihokorejské společnosti Samsung. Jedná se již v pořadí o druhou fotografii zachycující novou generaci Galaxy Sport. 

Samsung Gear Sport druhé generace budou kulatější

Jestliže bychom snímek považovali za věrohodný, mohli bychom se dočkat dalších chytrých hodinek s kruhovou konstrukcí. Jak si můžete z přiložené fotografie všimnout, novinka v podobě Galaxy Sport by měla nabídnout displej v kruhovém tvaru a dvě fyzická tlačítka, tak jako nabízí Galaxy Watch. 

Samsung Galaxy Sport na druhém snímku

Zdá se, že konstrukce Galaxy Sport bude vyrobena z broušeného kovu, přičemž obohacena bude speciální sponou pro připnutí řemínku. Nová generace chytrých hodinek navíc nese modelové označení SM-R500, což mimo jiné potvrdila také nedávná certifikace, kterou Samsung získal v Tchaj-wanu, USA a Jižní Koreji. Kódové označení pak zní Pulse. 

Je však důležité poznamenat, že by se mělo jednat o vůbec první chytré hodinky společnosti Samsung, které budou vybaveny funkcí Bixby Reminders. O dočasně spuštěné aplikace se pak postará operační paměť s kapacitou 4 GB. K dispozici by měla být také podpora NFC technologie pro bezkontaktní platby, GPS pro sledování kroků, Wi-Fi, Bluetooth či IPX zaručující odolnost vůči vodě. 

Očekávaný příchod nových hodinek s logem jihokorejského výrobce je datován na 20. února 2019. V tento den také Samsung představí svůj top model Galaxy S10. 

Zdroje: gsmarena.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat