Oppo PBFM30 je další chystaná novinka

Oppo PBFM30 je další chystaná novinka
2019-02-18T11:09:39+02:00
• 18. 2. 2019

Třetí připravovanou novinku od společnosti Oppo odhaluje čínský telekomunikační úřad TENAA, který také jako první přinesl předchozí dva zástupce přes vydanou certifikaci. Tentokrát je nový přírůstek ukrýván pod kódovým označením PBFM30. Dostupný seznam specifikací zařazuje telefon opět do střední třídy a první zvěsti ani nenasvědčují tomu, že by měl něčím vynikat oproti silné konkurenci.

Jen slabý průměr

Přední panel disponuje 6,2palcovým displejem s rozlišením 1 520 x 720 pixelů a 16megapixelovou selfie kamerkou umístěnou ve výřezu. O hlavní výkon se stará osmijádrový procesor od prozatímně neznámého dodavatele taktovaný na frekvenci 1,8 GHz, 3GB operační paměť RAM po boku 64GB interního úložiště, které dále rozšíříte paměťovou microSD kartou. Z rozměrů konstrukce lze zmínit tloušťku 8,1 mm nebo udanou hmotnost 158 gramů.

V zádech budou vynikat dva senzory fotoaparátu (13 + 2 MPx), LED blesk pro přisvětlení záznamů, snímač otisků prstů a baterie s kapacitou 4 100 mAh. Uživatelským prostředím doprovodí systém Android ve verzi 8.1 Oreo, jemuž bude krýt záda vlastní rozhraní ColorOS v předinstalované verzi 5.2. Nakonec na prodejní pulty dorazí minimálně tři barevné varianty zastoupené modrou, růžovou, šedou barvou.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Julinek

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat