Oppo zanedlouho přivede dva přírůstky

Oppo zanedlouho přivede dva přírůstky
2019-01-29T15:00:10+02:00
• 29. 1. 2019

Čínský telekomunikační úřad TENAA odhaluje dva nové telefony, které můžeme v nejbližším období očekávat od společnosti Oppo. Názvy zařízení nejsou momentálně známy, ale nesou označení PCDM00 a PCDT00. Rozdíly mezi nimi nejsou takřka žádné. Výrobce nedokázal uhlídat jak kompletní seznam specifikací, tak ani jejich možnou podobu. Každopádně v obou případech půjde o zástupce do střední třídy.

„Přebrandovaný“ Realme

Dostupný výpis obsahuje 6,2palcový displej s rozlišením 1 520 x 720 pixelů a výřez tzv. „Waterdrop“ pro 16megapixelovou kamerku. Výkonnostní stránku zastupuje osmijádrový procesor taktovaný na frekvenci 2,3 GHz (zřejmě MediaTek Helio P35), 4GB operační paměť RAM a 64GB interní úložiště podporující paměťové microSD karty. O výdrž se postará baterie s kapacitou 4 100 mAh.

Záda ponesou dva snímače fotoaparátu ve složení 13 + 2 megapixely, LED diody na přisvětlení záznamů a snímač otisků prstů. Uživatelským prostředím doprovodí operační systém Android v předinstalované verzi 8.1 Oreo. Model PCDT00 má být dostupný pouze v černém provedení, zatímco druhého zástupce PCDM00 pořídíte v červeném či modrém hávu. Firma Oppo jej pravděpodobně přinese za pár dnů.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat