Spotify oficiálně pro Apple Watch

Spotify oficiálně pro Apple Watch
2018-11-13T19:29:22+02:00
• 13. 11. 2018

Jakožto majitel chytrých hodinek od Applu mohu konečně prohlásit, že i Spotify se dostalo na watchOS. O chystané podpoře jsme psali již v minulosti, takže byla jen otázka času, kdy se aplikace na Apple Watch oficiálně dostane. 

Hudební streamovací služba Spotify potřebovala podporu pro chytré hodinky s logem nakousnutého jablka jako sůl, tedy pokud chce zvýšit svou popularitu a nabrat více předplatitelů. Nicméně, aplikace se do vašeho zařízení nainstaluje zároveň s aktualizací, která nese označení 8.4.79. Nový instalační balíček by se měl na vašem iPhonu objevit v průběhu dnešního, maximálně zítřejšího dne.

Spotify konečně zamířilo na watchOS

Spotify uvádí u aktualizace poznámku, dle které se jedná o vůbec první verzi aplikace pro chytré hodinky Watch. Dalo by se tedy říci, že se tímto způsobem snaží omluvit za současnou úroveň aplikace. 

Aplikace pro watchOS je ve své podstatě pouze vzdáleným ovladačem pro vaše iOS zařízení. Největším problémem nové aplikace je absence offline přehrávání hudby. Nejen tato funkce by se ale mohla objevit v některé z následujících aktualizací. Podle prvních recenzí a reakcí uživatelů aplikace opravdu není optimalizovaná, tedy alespoň pro Apple Watch Series 4. 

logo-app Spotify Music Developer Zdarma iOS

Spotify zamíří na hodinky s Wear OS

Zdroje: newsroom.spotify.com, techcrunch.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat