Samsung nastaví vysokou cenu u ohebného smartphonu

Samsung nastaví vysokou cenu u ohebného smartphonu
2018-11-13T15:44:13+02:00
• 13. 11. 2018

Jihokorejský výrobce Samsung nám v průběhu minulého týdne představil nový displej Infinity Flex. Ten byl demonstrován na speciálním prototypu, který si samozřejmě můžete prohlédnout na fotografii níže. 

O novém displeji jsme napsali již několik článků, ovšem ani v jednom z nich jste se nedozvěděli finální cenu zařízení. Díky nové zprávy, která pochází až z Jižní Koreje, jsme se dozvěděli název, cenu a datum vydání ohebného telefonu.

Samsung nabízí vstupenku do budoucnosti

Pokud jsou informace pravdivé, nový telefon by měl být v prodeji pod názvem Galaxy F. K zahájení prodeje pak údajně dojde během příštího roku, přesněji v březnu – tak jako nový top model Galaxy S10. 

Skládací telefon je určitou vstupenkou do budoucnosti, která zkrátka má svou cenu. Podle zahraničních serverů by se cena zařízení měla pohybovat okolo 1 770 amerických dolarů, což je v přepočtu asi 38 940 Kč bez DPH při aktuálním kurzu 22 Kč za jeden dolar. Samsung se samozřejmě k těmto informacím nijak oficiálně nevyjádřil. 

Nedávno jsme vás informovali o tom, že se společnost Samsung chystá vyrobit až jeden milion kusů telefonů s ohebnou konstrukcí. Potvrdil to mimo jiné i samotný generální ředitel DJ Koh. Zajímavé ale je, že my jsme prozatím viděli pouze prototyp, zatímco Samsung má v rukou již hotový produkt. Upřímně jsem velmi zvědav, jak bude výsledný produkt vypadat. 

Jen pro zajímavost, Samsung první prototyp zveřejnil již v roce 2013. Celých pět let ale musel vyvíjet zcela novou technologii, která by zvládla námahu v podobě ohybu displeje. 

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat