DevFest se otevírá nejen rodičům na mateřské

DevFest se otevírá nejen rodičům na mateřské
2018-10-01T08:29:38+02:00
• 1. 10. 2018

Na osobní nebo profesní rozvoj nikdy není pozdě. V dnešní době je k dispozici nespočet kurzů, workshopů nebo přednášek, díky kterým se můžete posunout dál. Akce kolem GUG.cz nabízí jedinečnou možnost i pro ty, co chtějí změnit svůj život a začít působit nejen v IT světě. Jednou takovou příležitostí je i největší vývojářský festival DevFest CZ.

DevFest je otevřenou příležitostí pro každého, kdo se chce dozvědět více informací o technologickém světě. Nabízí se přednášky i workshopy. Organizátoři si uvědomili, že by měl být DevFest otevřenější, zejména pro rodiče na mateřské dovolené a s dětmi. I ti by se mohli a chtěli zúčastnit takové příležitosti, ale problém je zde zejména v hlídání nebo zabavení dětí. Nejen z tohoto důvodu si organizátoři připravili něco pro tatínky a maminky.

“Děláme takovou konferenci, na kterou bychom rádi sami přišli. Na rodiče s dětmi jsme prozatím tak trošku zapomínali, teď to chceme změnit,” říká garantka PR, Katka.

Pro rodiče, kteří se budou chtít zúčastnit DevFestu, jsou připraveny možnosti, jak svou ratolest zabavit a dopřát si čas na načerpání nových informací od odborníků nejen ze zahraničí.

Na co se maminky (a tatínkové) mohou těšit?

  • Dětský koutek s aktivitami pro děti
  • Občerstvení vhodné i pro ty nejmenší
  • Místo na ohřátí kojenecké stravy (nebo vlastně čehokoliv jiného)
  • Pohodová poDevFestová nedělní snídaně (místo bude upřesněno později)

Tato novinka byla připravena ve spolupráci s CzechITas. Na jejich sociálních sítích bude již brzy možné soutěžit o 20 lístků, každý v hodnotě 35 EUR –  Twitter, Facebook, Instagram.

O CzechITas

Pomáháme holkám, ženám i dětem poznat svět informačních technologií. Učíme je programovat, kódovat i pracovat s daty. Organizujeme workshopy na různých úrovních pokročilosti, zaměřené na konkrétní technologie nebo znalosti, letní tábory, rekvalifikační a večerní kurzy. Inspirujeme a vzděláváme nové talenty k posílení diverzity a konkurenceschopnosti v IT. Dostáváme novou krev tam, kde je jí nejvíc potřeba.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redakce

Dotekománie vás provede světem mobilních zařízení a technologií. Čtěte, ptejte se, komentujte.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat