Na „geek“ festivalu DevFest CZ budou přednášet nejen zahraniční odborníci

Na „geek“ festivalu DevFest CZ budou přednášet nejen zahraniční odborníci
2018-09-30T12:14:41+02:00
• 30. 9. 2018

Již na konci října se odehraje největší vývojářská konference (festival) v České republice. Již nějakou dobu cílí tvůrci hlavně na získávání zkušeností nejen od českých odborníků. I letos se dočkáme několika zahraničních hostů, kteří budou předávat své zkušenosti.

DevFest CZ

O vývoji od vývojářů

Již nyní vám můžeme prozradit několik jmen nejen zahraničních expertů, kteří budou předávat své zkušenosti na Devfestu CZ. Konkrétně pozvání přijali odborníci z firem jako ERS, Revolgy, MyDrive Solutions, Karlmax Berlin nebo Google. Již brzy vám přineseme kompletní program letošního ročníku, kde si budete moci vybrat z mnohých přednášek a workshopů.

Jose Ugia

Jose pracuje jako Developer Programs Engineer v Googlu v rámci služby Google Pay. Zaměřuje se na integraci platebního API, přičemž má na starost oblast Evropy. Na konferenci se bude zaměřovat na vytvoření rychlého placení s pomocí Google Pay s ohledem na uživatelský prožitek.

Muhammed Salih Güler

Dalším zahraničním hostem je Muhammed Salih Güler, který je Android a Flutter vývojář. Posluchačům nabídne své zkušenosti z vytváření animací ve Flutteru. V současnosti pracuje pro společnost Karlmax Berlin a jeho motem je „Don’t Panic!“.

Filip Hráček

Filip začínal v české pobočce Googlu, přičemž nyní žije poblíž San Franciska a pracuje stále pro Google. Zaměřuje se také na Flutter, o kterém bude hovořit na DevFestu. Zaměří se hlavně na uživatelské a vývojářské zkušenosti.

Aygul Zagidullina

Aygul je v současnosti součástí Google Developer Group (GDG)/ Women Techmakers (WTM), přičemž se bude zaměřovat svou přednáškou na vytváření možností pro chytrého asistenta od Googlu.

Mete Atamel

Mete bude mít přednášku na téma Open Source Android Projects on Autopilot. Na přednášce se dozvíte, jak využívat Learning API a BigQuery pro vytvoření lepších možností. Přičemž vývojářům ukáže další možnosti, jak pomocí Stackdriver získají více informací, díky kterým mohou odhalovat chyby a problémy.

Juarez Filho

Creating a geolocation app powered by Firebase je název přednášky, kde se mimo jiné dozvíte, jak využít a kombinovat Google Maps API, Angular a Firebase do jedné aplikace, která bude geolokačně zaměřena. Juarez je Senior Frontend Developer ve společnosti ERS.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redakce

Dotekománie vás provede světem mobilních zařízení a technologií. Čtěte, ptejte se, komentujte.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat