Samsung Galaxy A9 Star Pro zřejmě nabídne 4 foťáky na zadní straně

Samsung Galaxy A9 Star Pro zřejmě nabídne 4 foťáky na zadní straně
2018-09-27T11:39:24+02:00
• 27. 9. 2018

Samsung evidentně opustil dřívější trend, kdy vycházel z designu top modelů a aplikoval jej do nižších tříd. Důkazem změny jsou nedávno představené modely Galaxy J4+ a J6+. Nedávno jsme se také dočkali prvního Samsung smartphonu se třemi foťáky na zadní straně. Dalo by se konstatovat, že vše začalo u novinky Samsung Galaxy A8 Star, která je zatím dostupná v asijských zemích. Již za dva týdny se odehraje tisková konference, kde bychom se měli dočkat nového mobilu, přičemž pozvánka velmi zvýrazňuje číslovku čtyři. Do určité míry by se dalo spekulovat, že by se mohlo jednat o Samsung Galaxy A9 Star Pro.

Samsung Galaxy A9 Star Pro

Zatím nevíme, jestli se jedná o konečný název. Možná se dočkáme Galaxy A9 Star nebo Galaxy A9 Pro. Prozatímní spekulace naznačují, že by se mělo jednat o smartphone s úhlopříčkou 6,28 palců se Super AMOLED displejem. Rozlišení by mělo být Full HD+. O výkon by se měl starat Snapdragon 660 a energii bude dodávat baterie o kapacitě 3720 mAh.

Nejzajímavějším aspektem novinky budou zadní foťáky. Jak jsme již poznamenali, Samsung má v nabídce mobil se třemi senzory, a nyní by měl nabídnout u Galaxy A9 Star Pro rovnou čtyři foťáky – pět, pokud budeme počítat i přední. K dispozici bude širokoúhlý foťák s 8 MPx, hlavní 24MPx kamerka, 5MPx se zoomem a ještě jeden senzor s 10 MPx. Bohužel u něj netušíme, jakou vlastností bude disponovat.

Galaxy A9 Star Pro

Co se týče čtečky otisků prstů, měla by se standardně nacházet na zadní straně. Zde tedy nebude na boku jako u novinek ze série Galaxy J. V tuto chvíli máme k dispozici jen přibližný náhled, jak by novinka mohla vypadat. Obrázek vznikl na základě spekulací a domněnek.

Nyní si budeme muset počkat, jestli se tyto informace potvrdí nebo vyvrátí. Pokud se dočkáme mobilu se čtyřmi foťáky na zadní straně ve střední třídě, je velmi pravděpodobné, že by si mohl Samsung pohrávat s touto sestavou i u top modelové linie.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat