Druhé video lákající na LG V40 ThinQ, představí se 3. října aktualizováno

Druhé video lákající na LG V40 ThinQ, představí se 3. října [aktualizováno]
2018-09-28T07:56:56+02:00
• 27. 9. 2018
7

Aktualizováno 27. 9.

Teprve včera Evan Blass ukázal, jak bude vypadat nadcházející novinka LG V40 ThinQ. Výrobce nelení a dnes zveřejnil video lákající na pět foťáků, respektive dva vpředu a tři vzadu na smartphonu. Dokonce se nebojí částečně ukázat samotné zařízení.

Aktualizováno 26. 9.

Dnes Evan Blass (@evlekas) zveřejnil na svém profilu produktový render chystané novinky od LG. Model nesoucí název V40 ThinQ bude hlavně lákat na tři zadní foťáky, přičemž přední strana ponese rovnou dva pro lepší selfie. Z pohledu specifikací se bude jednat o skutečný top model, který bude mít co nabídnout v každém směru. K uvedení by mělo dojít již příští týden.

Údajné specifikace

  • displej: 6,4 palců (3120 x 1440 pixelů), 19.5:9, FullVision OLED, Corning Gorilla Glass 5
  • procesor: Octa-Core Qualcomm Snapdragon 845
  • verze
    • 6GB LPDDR4x RAM + 64GB úložiště
    • 6GB LPDDR4x RAM + 128GB úložiště (V40+ ThinQ)
  • microSD
  • Android 9.0 (Pie) + LG UX
  • Foťáky:
    • zadní:
      • 12 MPx, f/1.5
      • 16 MPx, f/1.9
      • 12 MPx, f/2.4
    • přední – 8 MPx
      • sekundární – 5 MPx
  • čtečka otisků prstů
  • IP68, MIL-STD 810G
  • 3.5mm audio jack, 32-bit Advanced Hi-Fi Quad DAC, DTS: X 3D Surround Sound, stereo repdoruktory
  • rozměry: 158,7 x 75,8 x 7,79 mm, 169 gramů
  • 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 ac (2.4GHz and 5GHz), Bluetooth 5 LE, GPS, NFC, USB Type-C
  • baterie: 3300 mAh + Qualcomm Quick Charge, bezdrátové nabíjení

Aktualizováno 13. 9.

Společnost LG se právě pochlubila na svých stránkách, že se smartphone LG V40 ThinQ představí oficiálně již 3. října ve 23:00 našeho času. Zároveň prozrazuje a potvrzuje, že novinka bude disponovat třemi foťáky na zadní straně. Konkrétně půjde o sestavu běžného, širokoúhlého a teleobjektivu.

Aktualizováno 22. 8.

Po měsíci se začínají objevovat další informace kolem připravovaného top modelu od LG. Původně jsme očekávali, že se představení odehraje na blížícím se veletrhu IFA, ale poslední náznaky poukazují, že k uvedení dojde až později v tomto roce. Novinka ponese označení  LG V40 ThinQ a oproti minulé generaci nabídne několik změn, jak napovídají uniklé rendery.

V první řadě displej bude nakousnuty, přičemž ve výřezu se budou nacházet dva foťáky, nebo zde bude jen jeden a k tomu infračervená technologie pro pokročilejší snímání obličeje. Na zádech by se měly objevit tři foťáky. Lze spekulovat, že jeden bude běžný a další nabídne možnost focení širokoúhlých záběrů. K čemu bude třetí, zatím nevíme. Možná se dočkáme zoomu.

K představení by mohlo dojít 16. listopadu, ale nejedná se o potvrzenou informaci.

Původní článek 21. 7.

Společnost LG v letošním roce skutečně představí čtvrtou vlajkovou loď. V tomto roce jsme se dočkali představení modelu V30S, G7 a V35 ThinQ. Čtvrtým v pořadí se má stát model V40. Potvrdila to mimo jiné korejská média, která dokonce zveřejnila i bližší specifikace telefonu. 

Údajně bychom se telefonu mohli dočkat již ve druhé polovině září tohoto roku. Jedná se poměrně o zajímavý krok, neboť si LG udrží jakousi vzdálenost od Galaxy Note 9. K představení modelu LG V40 dojde na výstavě IFA. 

LG si dokonce udrží odstup i od konkurenčního Applu, jenž má své vlajkové lodě představit začátkem září. Hlavním důvodem, proč si LG drží odstup od obou společností, je, že chce upoutat pozornost médií. Jde o velmi chytrý marketingový krok, uvidíme ale, jak vše bude probíhat v praxi. 

LG V40 nabídne skvělé specifikace

Ovšem společnost LG si může dovolit svou vlajkovou loď V40 představit kdykoliv, neboť nabídne opravdu luxusní hardwarové specifikace – pozornost médií rozhodně upoutá. Korejská média uvedla, že model V40 na zadní straně nabídne hned trojici fotoaparátů – 20 Mpx, 16 Mpx, 13 Mpx. V době, kdy dojde k představení, by se mohlo jednat o vůbec jediný chytrý telefon, jenž nabídne super širokoúhlé a super telefotografické objektivy. V praxi to znamená, že bychom se mohli dočkat až 3x optického zoomu. 

Na přední straně telefonu pak najdeme dvojici fotoaparátů, které budou sloužit pro 3D skenování obličeje, tak jako na iPhonu X, Oppo Find X a Xiaomi Mi 8. Ještě zajímavější specifikací je samotný OLED displej. Ten by měl údajně pokrýt až 90 % přední plochy, tudíž lze očekávat minimální rámečky kolem displeje. Navíc se zde bude nacházet výřez v displeji. Na druhou stranu by telefon měl být velmi kompaktní, takže se bude velmi pohodlně ovládat.

Více informací prozatím nemáme. Jakmile zjistíme více, budeme vás o tom samozřejmě informovat prostřednictvím článku na našem webu.

Zdroje: phonearena.com, mysmartprice.com, androidandme.com, fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 13. 9. 2018, 10:51

Tak na LG V40 Se dost těším tohle bude super. Konečně lepší foťák, snad i vydrž nezklame protože už V30 měla u gsmarena 93hodin endurace rating. Zde bude lepší P-oled který může být úsporný, a taky zas má nový cpu který je taky úsporný tak uvidíme již brzy.

Martin Jeřábek

VIP 22. 8. 2018, 23:53

Jinak hezky fake a mix LG V30 s G7.

Přemysl Vaculík

VIP 23. 8. 2018, 8:05

Proč fake?

Martin Jeřábek

VIP 23. 8. 2018, 22:37

https://mashable.com/2018/08/23/lg-v40-leak.amp/?europe=true zde důvod :) je to správně mix V35 a G7 ThinQ. :)

No,když koukám na tu zadní stranu a to umístění fotoaparátů, tak mi ten výřez ani tolik nevadí… Jak jsou od sebe daleko, to se mi fakt nelíbí.

Výřez v displeji… :-|

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat