Oficiálně: Google představí novinky 9. října

Oficiálně: Google představí novinky 9. října
2018-09-07T06:41:53+02:00
• 7. 9. 2018
3

Nějakou dobu se spekulovalo, že bychom se i letos mohli dočkat novinek od Googlu 4. října. Následně se objevily spekulace, že by společnost měla porušit nepsané pravidla a stanovit odlišné datum. Dnes se to v podstatě potvrzuje, jelikož Google rozeslal pozvánky, kde je stanovené datum na 9. října.

Nové Pixely již 9. října

Dle dostupných informací bude k dispozici živý přenos z místa dění a bude se streamovat skrze oficiální Youtube kanál Made by Google. Tisková konference začne v 17:00 našeho času a bude v New Yorku.

Očekáváme představení nových smartphonů Pixel 3 a Pixel 3 XL. Kromě toho by se měl ukázat nový chromebook a také příslušenství k mobilům v podobě nových sluchátek nebo dockovací stanice. Původně se také spekulovalo o Pixel hodinkách, ale poslední informace poukazují, že Google ještě není připraven, nebo respektive odkládají uvedení takového produktu na pozdější dobu.

Možná se dočkáme nějakého překvapení, ale zatím nemáme jakékoliv náznaky. Otázkou je, jak to bude se samotnými smartphony. V poslední době měl totiž Google hodně velkou smůlu, jelikož mu pravděpodobně někdo odcizil předprodukční vzorky Pixelu 3 XL. Tento model byl zachycen, jak je používán v letadle, v metru a dokonce byl zapomenut v autě služby Lyft. Následně se objevil na černém trhu a byl prodáván za několik tisíc dolarů.

Buď má Google asi největší smůlu v dějinách výrobců, nebo si z fanoušků pěkně vystřelil a dal do oběhu zařízení, které nebude představeno. Ostatně je známo, že Google nikdy nepracuje jen na dvou zařízeních. Před představením první generace Pixelů, měl k dispozici 3 různé verze, ale nakonec jsme se dočkali jen dvou.

Budeme si tedy muset počkat na 9. října, s čím vlastně Google přijde. Buď se potvrdí obrovská smůla, nebo budeme svědky pořádného vtipu.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

wil hermes

7. 9. 2018, 7:38

čekal bych, že ta trojka bude nejen číslo pixelu, ale i kolik jich bude uvedeno

Přemysl Vaculík

VIP 7. 9. 2018, 9:17

To by neodpovídalo. Je skutečně známé, že se pracuje na vícero mobilech. U první generace měl existoval jeden prostřední, ale ten byl nakonec zrušen. Myslím si a doufám, že uniklý Pixel 3 XL je jen prototyp, který nepůjde do výroby.

Ján Valkovič

7. 9. 2018, 19:24

Uvidíme, som zvedavý čo predstavia, ale ja pomaly začínam veriť teórii o trollingu. Ten leak Pixelu 3 XL je neskutočný a kvôli čomu si Google pýta povolenie použiť kritické videá o uniknutom prototype?

https://9to5google.com/2018/09/07/google-pixel-3-clips-youtuber-design-team/

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat