Google Pixelbook v2 bude možná představen společně s Pixel 3

Google Pixelbook v2 bude možná představen společně s Pixel 3
2018-07-27T18:54:50+02:00
• 27. 7. 2018

Jak to tak vypadá, podzimní představení nových produktů od Googlu by letos mohlo být velmi zajímavou událostí. Už teď se spekuluje o několika nových produktech, které vyjdou společně s Google Pixel 3. Například se očekávají chytré hodinky z dílny Googlu nebo i nová sluchátka Buds. Zdálo se, že lepší už to ani nemůže být. Vypadá to ale, že Google se nezastavuje jen u těchto produktů. Alespoň to naznačil jeden ze známých poskytovatelů informací, Evan Blass.

Nový Pixelbook bude možná další novinkou

Už dlouho všichni napjatě čekají na nový Chromebook, zatím se ale neví, které zařízení Google představí. Co je ale jistě zvláštní, je to, že pokud Google opravdu představí toto nové zařízení, nebude se tak držet standardního dvouletého odstupu, kterého se zatím držel. Obvykle totiž od roku 2013 vydal vždy každé 2 roky nové zařízení. Nová zpráva naznačuje, že tento trend možná tentokrát nedodrží.

Je zde několik verzí Chromebooků, o kterých již víme. Jedná se o Chromebook s Qualcomm procesorem, dále pak o Chromebook s kamerami od společnosti Sony, a nakonec jeden s údajně velmi vysokým hardwarovým výkonem. Ať už to ale bude kterékoliv zařízení z těchto tří, bude to určitě zajímavá novinka.

Už ze známého seznamu zařízení, které letos Google představí, je jasné, že tento rok bere Google hardware velmi vážně. Je to patrné už jen z přidání chytrých hodinek a Pixelbooku do letošního repertoáru. U Pixelbooku se ale zatím neví, o jaké zařízení se bude jednat, a každý model má své výhody a nevýhody oproti ostatním chystaným modelům. Co je také zvláštní, je doba uvedení do prodeje ve Tweetu již zmíněného Evana Blasse. Podle něj bude tento nový Pixelbook uveden do prodeje někdy kolem konce roku. Je ale jisté, že fanouškové Chromebooků se rozhodně mají na co těšit.

Zdroj: xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Hubka

Student IT, notorický hráč her jak na počítači tak na mobilu, nadšenec do mobilních aplikací a fanoušek seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat