Hodinky Google Pixel Watch letos nebudou

Hodinky Google Pixel Watch letos nebudou
2018-09-01T08:14:10+02:00
• 1. 9. 2018

Google by měl v říjnu představit své hardwarové novinky. Zatím se spekulovalo o 4. říjnu, ale některé náznaky v poslední době poukazovaly na 9. října. V tuto chvíli si musíme počkat na oficiální potvrzení, kdy se vlastně bude konat představení telefonů, reproduktorů, chromebooků a dalších zařízení od Googlu. Taktéž se letos hodně spekulovalo, že bychom se mohli dočkat hodinek Pixel Watch.

Na hodinky Pixel Watch si budeme muset počkat

Pakliže jste čekali na první hodinky pod taktovkou Googlu, máme pro vás smutnou zprávu. Miles Barr, ředitel pro Wear OS v Googlu, potvrdil webu Tom’s Guide v telefonním rozhovoru, že se letos neplánuje uvedení hodinek Pixel Watch nebo jakéhokoliv podobného zařízení. Na základě jeho vyjádření by se dalo říci, že vývoj ještě není u konce, nebo nejsou spokojeni se současnou verzí a je nutno na případných hodinkách zapracovat.

V Googlu se zřejmě zatím nezaměřili na vývoj vlastních hodinek v plné síle a nejde zde o problémy s vývojem jako takovým. Případně možná čekají inženýři na technologie, které by neomezovaly uživatele tolik, jako současné modely, které jsou na trhu. Zejména jde o výdrž na jedno nabití.

Miles sdělil, že se v tuto chvíli soustřeďují na spolupráci s partnery a zejména pak na samotný software Wear OS. Toho si lze všimnout, aspoň podle poslední aktualizace, která mírně vylepšuje uživatelské prostředí. Možná se dočkáme příští rok, což bude asi lepší řešení, jelikož datum představení novinek od Google je dříve, než je plánované uvedení nového procesoru od Qualcommu pro chytré hodinky.

Zdroje: tomsguide.com, neowin.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat