Pixel Stand bude zřejmě dock pro Pixel 3

Pixel Stand bude zřejmě dock pro Pixel 3
2018-07-28T20:36:35+02:00
• 29. 7. 2018

Možná již za dva měsíce se dočkáme uvedení nové generace smartphonů od Googlu. Zároveň bychom se měli dočkat nových chromebooků a také hodinek Pixel Watch. Dále se spekuluje o nových sluchátkách. Jak se zdá, Google si připravil i příslušenství. Sice již nabízel nějaké, ale většinou se jednalo o obaly. Nyní bychom se mohli dočkat trochu sofistikovanějšího zařízení.

Pixel Stand jako dockovací stanice?

Nejnovější verze aplikace Google obsahuje ve zdrojovém kódu zmínky o zařízení, které zatím ještě neexistuje. V tuto chvíli se uvádí, že zařízení by se mělo jmenovat Pixel Stand. Základní funkcí bude pravděpodobně nabíjení, ale nečekejte, že by bylo k dispozici bezdrátové. Očekáváme maximálně rychlé nabíjení. Otázkou je, jak bude řešeno propojení dockovací stanice a smartphonu. Že by byly k dispozici speciální dotykové plošky, nebo bude obsažen jen USB C konektor? To zatím nevíme.

Pixel Stand

Zdrojové kódy dále naznačují, že by dockovací stanice mohla nabídnout funkce asistenta. To by znamenalo, že by se Pixel 3 po zasunutí přeměnil do podoby chytrého displeje – „Smart Display“. V tomto režimu by mohl nabídnout obdobné funkce jako nedávno uvedený smart display od Lenova s chytrým asistentem.

Bohužel nemáme k dispozici jakékoliv hardwarové specifikace. Můžeme jen doufat, že by dockovací stanice mohla nabídnout dodatečné konektory nebo pokročilejší hardware, aby se nejednalo jen o nabíjecí stanici.

Zdroj: xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat