Samsung Galaxy Note 9 pořídíte i za více než milion

Samsung Galaxy Note 9 pořídíte i za více než milion
2018-08-21T13:40:50+02:00
• 21. 8. 2018

Nejnovějšího zástupce v podobě Galaxy Note 9 od společnosti Samsung můžete v nejnižší hardwarové konfiguraci pořídit u nás za cenu okolo 25 tisíc korun včetně daně, ale známá firma Caviar původem z Ruska chce vyjít vstříc i těm nejnáročnějším zákazníkům. Někteří si možná vzpomínají na nezvyklé přeměny posledního iPhonu X, který byl osazen tváří aktuálního ruského prezidenta nebo státním znakem Ruské federace. Téměř totéž teď potkalo Note 9 od Samsungu.

Maximálně kilo zlata

Zní to možná až bizarně, ale upravený model s názvem Galaxy Note 9 Fine Gold Edition do svých zad dostane přesně 1 kilogram čistého zlata namísto běžného zadního panelu. Všechny ostatní části jsou beze změny včetně softwarové stránky. Dříve si ještě alespoň dovolili předinstalovat vlastní témata a plochy s luxusní tématikou. Jestliže konečná částka 3,87 milionů rublů (tj. cca 1,29 milionů Kč) je už příliš moc za 128GB verzi, tak jsou k dispozici i jiné méně nákladné návrhy.

 

Vždy za částku okolo 250 000 rublů (tj. cca 83 399 Kč) máte na výběr zadní kryt se zlatým rytím, pravou kůží z aligátora či také s výše vzpomínaným logem Ruské federace. Pokud nejste fanouškem série Galaxy Note, tak Caviar si také připravil možnost proměn i u posledního modelu Galaxy S9, kde konečné částky atakují podobné hranice. Nakonec můžeme zmínit, že aktuální cena investičního zlata je po přepočtu cca 862 920 Kč/kg, takže jim nemůžeme zapřít obchodního ducha.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat