Caviar nabízí iPhone X v nové edici Putin Golden Age

Caviar nabízí iPhone X v nové edici Putin Golden Age
2018-03-25T13:00:22+02:00
• 25. 3. 2018
1

Když společnost Apple oznámila startovací cenu u iPhonu X ve výši 999 dolarů, tak někteří uživatelé dodávali, že musí být vyroben snad ze zlata. Nicméně to si teď doslovně vzala k srdci známá společnost Caviar z Ruska, která představila iPhone X ze zlata a vyrobený na počest vítězství Vladimíra Putina ve volbách. Zařízení tedy doplní širokou nabídku telefonů, kde naleznete například i s povrchem meteoritu či 300 kusy drahých kamenů.

Za preciznost se platí

Novinka s názvem iPhone X Putin Golden Age prošla razantní změnou oproti základnímu modelu. Logo společnosti Apple vystřídala podobizna Vladimíra Putina, který ve volbách získal přes 76 % hlasů. Pod jeho portrétem je umístěn reliéfní znak Ruské federace. Zbylou část vyplňuje moskevský Kreml, jakožto hlavní sídlo prezidenta, detailně zpracovaný ve 3D a ještě také citát znějící v překladu „Jsme připraveni na nejjasnější budoucnost a my se tam dostaneme“.

Zmíněné procento hlasů odpovídá počtu vyrobených kusů a každý telefon je označen sériovým číslem. Co se týče použitého materiálu, tak bylo použito pouze 24karátové zlato. Závěrem firma dodává, že telefon je symbolem triumfu a jednoty ruského lidu. Verzi se 64GB úložištěm pořídíte za 269 000 rublů (tj. cca 96 887 Kč) nebo 256GB varianta stojí 289 000 rublů (tj. cca 104 090 Kč). Nechybí doprava zdarma nebo roční záruka.

Zdroj: caviar-phone.ru

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Matěj Vondráček

26. 3. 2018, 7:35

Pokud si někdo koupí telefon za 100k, tak je mu už opravdu jedno, jestli má dopravu zdarma…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat