Objevily se tiskové rendery Samsung Wireless Charger Duo aktualizováno

Objevily se tiskové rendery Samsung Wireless Charger Duo [aktualizováno]
2018-07-30T12:30:00+02:00
• 30. 7. 2018
1

Aktualizováno 30. července

Roland Quandt nedávno na svém Twitter profilu zveřejnil finální podobu bezdrátové nabíječky Duo od společnosti Samsung. Bezdrátovou nabíječku od jihokorejského výrobce jsme vám přiblížili již v minulém týdnu. Nabíječka bude odhalena společně s novým Galaxy Note 9 a Galaxy Watch.

Na fotografii výše si můžete prohlédnout, jak nabíječka s označením EP-N6100 vypadá. Nachází se zde prostor nejen pro telefon, ale také chytré hodinky. Ale to není vše. Druhá podložka s označením EP-P3100 vypadá jako nabíječka přímo pro chytré hodinky Galaxy Watch.

Původní článek 22. července

Takřka před rokem Aplle představil bezdrátovou dobíjecí stanici AirPower, která stále není dostupná na trhu. Hlavní výhodou je možnost nabíjení až tří zařízení najednou, přičemž nebude nutné specificky pokládat zařízení na tuto podložku. Předpokládá se, že by se mohla v obchodech objevit někdy kolem září, ale je celkem jasné, že dostupnost bude prvně jen na některých trzích. Nyní se ale objevila informace, že Samsung představí své vlastní řešení v podobě Wireless Charger Duo.

Wireless Charger Duo aneb v jednoduchosti je krása

Web Mobile Fun na chvíli ukázal, jak bude vypadat Wireless Charger Duo od Samsung, přičemž byla k dispozici i krabice pro tento produkt. Hned na první pohled je jasné, že se nejedná o tolik sofistikovaný produkt jako AirPower v případě Applu. Wireless Charger Duo nabídne, jak už název napovídá, možnost nabíjení dvou zařízení najednou.

AirPower od Apple

Pro obě zařízení jsou určená specifická místa. První bude pro smartphone a druhé pro hodinky. Právě prostor pro nabíjení hodinek je menší a mírně stranou. Naštěstí jej půjde využít i pro nabíjení smartphonu. Můžete si tak vybrat, co vlastně budete nabíjet. V tomto případě se tedy nebude jednat o tak sofistikované řešení, jako v případě Applu, které zvládne nabíjet i tři zařízení najednou. Samsung jednoduše vzal dvě nabíjecí stanice a spojil je do jednoho s tím, že lze nabíjet smartphone a hodinky, nebo smartphone a další smartphone.

Wireless Charger Duo

Předpokládá se, že Wireless Charger Duo se představí světu společně s Galaxy Note 9 již 9. srpna. V ten samý den se máme dočkat hodinek Galaxy Watch. Cena by se měla pohybovat kolem 1600 Kč. Zatím sice nevíme, kdy přesně dojde k zahájení prodeje, ale pokud se tak stane do konce srpna, Samsung předběhne Apple v případě bezdrátové stanice pro více zařízení.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat