Apple Watch Series 4 nabídnou větší displej, nový design a funkce

Apple Watch Series 4 nabídnou větší displej, nový design a funkce
2018-03-28T11:27:14+02:00
• 28. 3. 2018

Již nějaký ten pátek víme, že společnost Apple chystá novou, čtvrtou generaci svých chytrých hodinek. Představeny budou s největší pravděpodobností na podzim tohoto roku. Apple Watch Series 4 podle nedávno uniklých informací nabídnou zcela nový design a displej, jehož velikost bude navýšena o celých 15 %. S touto zprávou přišel velmi známý a věrohodný analytik Ming Chi-Kuo ze společnosti KGI Securities.

Apple Watch Series 4

Kromě nového designu, který nabídne také větší úhlopříčku displeje, budou nové modely čtvrté generace Apple Watch vybaveny mnohem delší životností baterie. Apple v tomto případě zvětší kapacitu akumulátoru a hodinky vybaví novými procesory. Firma v poslední době dbá hlavně na sledování zdraví. V tomto případě budou možnosti rozšířeny. 

V nedávném článku jsme vás také informovali o procentuální přesnosti Apple Watch.

Ovšem co se velikosti displeje týká, úhlopříčka panelu bude navýšena o krásných 15 %, přitom celková konstrukce by měla nabídnout podobné parametry, jako aktuální verze Apple Watch Series 3. K zvětšení displeje dojde hlavně v důsledku zmenšení rámů.

Apple Watch Series 4: nový design, větší displej a další

Samozřejmě doufáme, že Apple představí nový design. Apple Watch nabízí stejnou podobu již od roku 2014, kdy byla představena vůbec první generace hodinek. Nová podoba je tedy na místě. Ovšem mějte stále na paměti, že se jedná pouze o spekulace.

Analytik Kuo se svými detaily zašel poměrně do hloubky, tedy alespoň co se monitorování zdraví u Apple Watch Series 4 týká. Je velmi pravděpodobné, že Apple již nyní vyvíjí speciální snímač, který by umožnil průběžné sledování elektrokardiografu s cílem lépe odhalit vážné srdeční problémy. Apple taktéž pracuje na monitorování hladin glukózy v krvi, ovšem tato technologie je stále v počáteční fázi vývoje. Uvidíme, zda-li se jej dočkáme již v letošní generaci hodinek.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat