LeEco (LeTV) Le2 byl otestován v GFXBench

LeEco (LeTV) Le2 byl otestován v GFXBench
2016-04-03T10:45:24+02:00
• 3. 4. 2016

Více než dva týdny před oficiální tiskovou konferencí, kterou pořádá společnost LeEco k příležitosti představení nového mobilního zařízení, se šíří internetem výpis z databáze grafického benchmarku GFXBench. Chystaný telefon Le 2 jsme v polovině března mohli poprvé vidět na živých fotografiích a právě dnes je doplňuje první přesnější hrstka informací. Ty vyvracejí dřívější zprávy o tom, že první nasazení procesoru Helio X25 bude mít ve svých rukou firma Meizu.

GFXBench30

Přední část modelu Le 2 zabere 5,5palcový displej s Full HD rozlišením, pod kterým najdete desetijádrový procesor Helio X25 (MT6797) od MediaTeku po boku grafického čipu Mali-T880. Hardwarová stránka dále může počítat s 3GB operační pamětí RAM a uživatelé budou moct pro vlastní data využít 32GB úložiště. Displej navíc ještě doplní 8megapixelová Full HD kamerka na tolik oblíbené selfie snímky.

V zádech bude ukryt 16megapixelový fotoaparát podporující natáčení videí ve 4K kvalitě a samozřejmě také LED dioda k přisvětlení záznamů. Uvnitř poběží systém Android v nejnovější verzi 6.0 Marshmallow. Mezi ostatními specifikacemi vyniká funkce dual-SIM, sítě 4. generace či přítomný konektor pro USB typu C. Čínský výrobce nejspíš všechno ujasní 20. dubna během zmiňované tiskové konference.

LeEco Le 2

Zdroj: phoneradar.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat