LeEco Le 2 může brzy vystřídat Le 1s

LeEco Le 2 může brzy vystřídat Le 1s
2016-03-11T15:48:59+02:00
• 12. 3. 2016

Společnost LeTV, která v současné době vystupuje v mobilní branži pod značkou LeEco, si neuhlídala informace kolem nástupce modelu s označením Le 1s. Nejnovější zprávy přinášejí jak první očekávané specifikace, tak překvapivě i skutečné snímky telefonu. Na první pohled půjde po stránce designového zpracování o další povedené zařízení. Model Le 2 může dorazit v nejbližších týdnech, takže o něm rozhodně neslyšíme naposledy.

LeEco Le 2 (3) LeEco Le 2 (4)

LeEco Le 2 by měl být dostupný ve dvou variantách, které se budou od sebe lišit hardwarovou výbavou. První verze dostane čtyřjádrový Snapdragon 820 od Qualcommu, kdežto druhá varianta bude údajně poháněna desetijádrovým procesorem Helio X20 od MediaTeku. Dále bez rozdílu se ukáže operační paměť RAM o velikosti 4 GB. Vnitřní úložiště nikdo nezmiňuje, ale nikoho by nezaskočila kapacita minimálně 64 GB.

Posledním známým prvkem je zadní fotoaparát, který nabídne maximální rozlišení 21 megapixelů. Pokud bude vycházet z uniklých fotografií, je jistý snímač otisků prstů či USB typu C. Viditelné průduchy hlasitého reproduktoru po obou stranách mohou předznamenávat kvalitnější poslech přes dva reproduktory. Nakonec ovšem existuje mnoho zařízení, kde v jedné části průduchů najdete reproduktor a druhá část dotváří estetickou stránku.

LeEco Le 2 (1) LeEco Le 2 (2)

Zdroj: mobipicker.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Julinek

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat