Razer oznámil první konzoli s Android TV

Razer oznámil první konzoli s Android TV
2014-06-27T11:00:36+02:00
• 27. 6. 2014

Včera krátce po představení nové Android TV vydala společnost Razer tiskovou zprávu, ve které oznamuje brzký příchod prvního zařízení s touto platformou. Americký výrobce zaměřený hlavně na herní průmysl údajně chystá konzoli budoucnosti. Alespoň tak ji označil generální ředitel Min-Liang Tan. I když nejsou známy žádné bližší specifikace, tak by mělo jít o tzv. mikrokonzoli na hraní her, přehrávání hudby či filmů a streamování dalšího obsahu do televizoru.

Razer_Microconsole_JPG_WhtBg

Připravované zařízení nabídne všechny funkce vzpomínané na včerejší konferenci. Hlavní důraz bude kladen na hraní her, kde Razer využije vlastních zkušeností z oblasti navrhování výkonných herních systémů, kvalitních klávesnic nebo myší. Jejich platformu také v současné době využívá 9 milionů aktivních uživatelů. Hlasové ovládání zajistí dodávaná mobilní aplikace pro tablety a chytré telefony od Googlu.

To je konzole budoucnosti. Postavena na neuvěřitelné platformě Android TV od Googlu. Razer mikrokonzole zahrnuje nejen hardcore a příležitostné hraní her, ale přehrávání hudby, filmů, sociální aplikace a další zábavu. To vše na přijatelném systému, jak řekl Min-Liang Tan, spoluzakladatel a generální ředitel společnosti Razer.

Na mikrokonzoli pracuje stejný tým jako na všech ostatních zařízení, jaké můžete doposud znát od Razeru. Během posledních dvou let výrobce dokonce vyhrál čtyři ocenění s názvem Best of CES na veletrhu v Las Vegas, což může naznačovat, že nepůjde o kus obyčejné elektroniky. Nakonec k oficiálnímu představení má dojít ještě letos na podzim.

Zdroj: razerzone.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat