HTC potvrzuje, že vydá vlastní nositelné příslušentsví

HTC potvrzuje, že vydá vlastní nositelné příslušentsví
2014-02-07T09:30:47+02:00
• 7. 2. 2014

Minulý rok v říjnu jsme napsali, že HTC zřejmě pracuje na hodinkách. Podle nových zpráv, by se nějaká nová nositelná technologie měla objevit v druhé polovině tohoto roku. Sama předsedkyně této firmy, Cher Wang, potvrdila informace, že by se měla objevit nositelná zařízení od firmy HTC.

htc-logo

“Many years ago we started looking at smartwatches and wearables, but we believe that we really have to solve the battery problems and the LCD light problems. These are customer-centric problems.”  

„Před mnoha lety jsme se začali zabývat chytrými hodinkami a  nositelnými zařízeními, ale věříme, že pořád musíme vyřešit problémy s bateriemi a podsvícením LCD. To jsou problémy, které trápí zákazníky.“

Hlavní nepřítel HTC – Samsung, už vydal chytré hodinky Galaxy Gear a zřejmě se dočkáme i chytrých brýlí. HTC však není jediné, které v této „válce“ nositelných zařízeních zatím nic neukázalo. Měli bychom se zaměřit i na Apple, který by měl svou „wearable“ vydat taktéž tento rok.

cher-wangCher Wangová

Předsedkyně Cher Wangová také nastínila, že pro HTC by měl být tento rok mnohem lepší, než ten minulý. Prý se více zaměří na marketing s obnovenou silou. Model One byl sice kritikou velice dobře přijat, avšak nevylepšil o moc finanční stav celé firmy. Doufejme, že se tak stane s právě chystanou novinkou, která by měla zastoupit nynější vlajkovou loď.

Zdroj: androidbeat.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat