HTC One 2 (M8) – snímky ve všech barvách aktualizováno

HTC One 2 (M8) – snímky ve všech barvách [aktualizováno]
2014-02-20T11:50:54+02:00
• 20. 2. 2014
1

Aktualizováno 20.2.

Postupně na internet unikly oficiální rendery modelu HTC M8 ve všech barevných variantách. Ty budou celkem tři a po vzoru iPhonu 5s to bude zlatá, stříbrná a šedá. Barvy však nejsou jedinou věcí, kde se HTC inspirovalo. Z obrázků lze pozorovat také dvoubarevnou dual LED diodu po vzoru TrueTone blesku. O názvu jsme vás již včera informovali na sociálních sítích – nový model se má jmenovat The All New One.

m8_gray

m8_silver m8

Aktualizováno 18. 2.

Společnost HTC dnes rozeslala novinářům pozvánky na keynote, kde bude představena nová vlajková loď výrobce – druhá generace modelu HTC One. Akce se bude konat v úterý 25. března v New Yorku a Londýně.

HTC Invite_March 25 2014_London

Aktualizováno 15. 2.

Objevily se další dvě fotografie připravovaného modelu. Snímek přední strany se liší od dříve zveřejněné fotografie. Nyní si můžete všimnout, že pod displejem je logo společnosti HTC. Možná se jedná o prototyp, ale je těžké něco vyvozovat z rozmazaného snímku.

gsmarena_001 (6) gsmarena_002 (7)

Snímek zadní strany ukazuje dvojici foťáků. Vzniká tak otázka, na jakou hlavní funkcionalitu bude tchajvanský výrobce lákat.

Aktualizováno 13. 2.

Představení nového top modelu společnosti HTC se blíží a s tím se častěji objevují úniky zachycující nový model. Dnes tu máme další snímek, na kterém má být přední strana modelu HTC M8, jenž si zatím vysloužil označení One 2.

HTC-M8-LEAK-FRONT

Aktualizováno 11. 2.

Prozatím jsme neměli k dispozici věrohodný snímek přední strany nadcházejícího top modelu od společnosti HTC. Tušili jsme, že tlačítka již budou softwarová na displeji. Nyní se konečně objevuje fotografie, která by mohla být pravá.

BgNLtT9CAAE7Hvc

Aktualizováno 7. 2.

Zdroj Evleaks nezahálí a uveřejňuje údajný snímek obrazovky z očekávaného top modelu od HTC. Na něm si můžeme všimnout přizpůsobení k pravidlům, která Google stanovil jako závazná. Navíc se takto potvrzují softwarová tlačítka na displeji.

s6

Původní článek 5. 2.

O modelu nové vlajkové lodi HTC pro letošní rok se toho už hodně napsalo, avšak reálný snímek celého zařízení jsme ještě neviděli. HTC M8, což je kódové označení nástupce HTC One, se nám nyní ukazuje na snímku, z kterého se nám potvrzuje spekulace ohledně přítomnosti dvou fotoaparátů.

HTC One Two

Dvě kamery jsme již v minulosti viděli například u HTC Evo 3D, tam ale sloužili k zachycení snímků ve 3D. U HTC M8 má druhý fotoaparát údajně pomáhat s ostřením a starat se o další efekty. Jiné spekulace naopak hovoří o jednom fotoaparátu pro focení a druhém pro nahrávání videa. Jako přisvětlení zde nalézáme dvě LED diody, oproti jedné u loňského modelu. Celkový design vypadá téměř identicky s HTC One a naznačovali to i předchozí spekulace.

Dle dalších informací má model HTC M8 přijít s 5-palcovým FullHD displejem a procesorem Snapdragon 800 či 805. Tlačítka pod displejem by se měly nově stát součást displeje, tak jak to známe z čistých Androidů. Finální název chystané novinky zatím není znám, spekuluje se ale nad názvy HTC One 2, HTC One+ a HTC Two. Tchajvanská společnost by mohla model pojmenovat i HTC One S po vzoru ostatních výrobců s „S“kovými verzemi, bohužel model s tímto názvem již existuje. K představení by mělo dle zdroje @evleaks dojít až na konci března.

Koncept
Koncept

Zdroje: twitter.com, twitter.com, talkandroid.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Rostislav Pokorný

16. 2. 2014, 12:56

Podle uveřejněných fotek mi připadá, že HTC navrhne designově čistě krásný telefon, který pak naprosto zničí. Ten první černý model vypadá fakt luxusně. Jinak ta druhá čočka foťáku naprosto kazí celý telefon, mohli to dát aspoň nějak symetricky.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat