Nové fotografie přibližují očekávané Redmi Turbo 3

Nové fotografie přibližují očekávané Redmi Turbo 3
2024-04-05T21:35:45+02:00
• 6. 4. 2024

Zdroj: Gizmochina

Mobilní značka Redmi před několika málo dny oznámila zbrusu novou řadu Turbo a nečekali jsme dlouho na to, aby prostřednictvím úniku došlo k upřesnění prvního modelu. Kromě očekávaných specifikací se dostaly ven také dvě fotografie. Přestože každá pochází od zcela odlišného zdroje, tak oba snímky si vzájemně potvrzují designové zpracování.

Jedinečný design

První zástupce nesoucí název Redmi Turbo 3 údajně získá 6,67palcový panel založený na OLED technologii, který nabídne 120Hz obnovovací frekvenci či Full HD+ rozlišení. Hardwarová stránka bude lákat asi na nejnovější procesor Snapdragon 8s Gen 3 od Qualcommu. Dále k němu mají napojit až 16GB operační paměť RAM a interní úložiště o velikosti 512 GB. Celkovou výdrž by měl udávat článek baterie s kapacitou 5 500 mAh, ke kterému ještě přidají technologii rychlého 90W nabíjení přes USB-C port.

redmi turbo 3 2 585x816x redmi turbo 3 1 424x747x

Zdroj: GSMArena

Ovšem absolutně o největší pozornost si říkají záda ve dvoubarevném zpracování. Zatímco levá část patří objektivům a především 200MPx snímači s OIS technologií, tak pravou část opět se symetricky vyrovnanými kruhy zabírá přisvětlovací LED blesk a logo čínského výrobce. Uprostřed všeho lze očekávat makro snímač. Samozřejmostí bude vlastní platforma HyperOS nad Androidem 14. Poslední zprávy hovoří o představení již ke konci tohoto měsíce, takže další informace mohou být venku velmi brzy.

redmi turbo 3 3 1168x1745x redmi turbo 3 4 1168x1745x

Zdroj: GSMArena

Zdroje: gsmarena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat