Xiaomi po roce ukáže pokračování řady Civi

Xiaomi po roce ukáže pokračování řady Civi
2024-03-18T13:33:38+02:00
• 18. 3. 2024

Xiaomi Civi 3 | Zdroj: Xiaomi

V pořadí 4. pokračování telefonu Civi z dílny společnosti Xiaomi je v přípravě. Díky jeho úzké spojitosti s modelem Xiaomi 14 Lite máme k dispozici první podrobnosti. Čínský gigant by měl mít u výbavy připravenou slušnou aktualizaci, která mobilní novinku udrží ve vyšších patrech střední třídy. Ke všemu údajně dojde i k dalšímu využití uzavřené spolupráce s populární firmou Leica.

Velká očekávání

Přední stranu má zabrat OLED displej se zakřivenými hranami, který dosáhne na 1,5K rozlišení nebo 120Hz obnovovací frekvenci. Milovníky selfie fotografování osloví rovnou dva snímače kamerky a přisvětlovací LED dioda. Ovšem zatím bez bližšího upřesnění. Hardwarovou stránku můžou postavit na zcela novém procesoru Snapdragon 8s Gen 3 od Qualcommu.

Samotná konstrukce pravděpodobně získá kovový rámeček pro větší odolnost a skleněná záda. Tam hlavní slovo dostane 50megapixelový objektiv od Leica s technologií OIS. O celkovou výdrž se zasadí článek baterie nejspíš o velikosti 5 000 mAh, kde nebude chybět ani technologie rychlého 100-120W nabíjení.

V konečném výsledku nelze pochybovat nad tím, že výrobce chce u zařízení zvýšit výkon, kvalitu u zobrazovacího panelu a záznamů. Už dříve se hovořilo o oficiálním představení až během května, takže do té doby zástupce ještě určitě poznáme v několika únicích.

Zdroje: gizmochina.com, gizmochina.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat