Nové Vivo X100 Pro má extrémní výkon a neskutečně fotí. Překvapilo ve všech směrech komerční článek

Nové Vivo X100 Pro má extrémní výkon a neskutečně fotí. Překvapilo ve všech směrech [komerční článek]
2024-03-18T12:39:18+02:00
• 18. 3. 2024

Prodej nedávno představené vlajky Vivo X100 Pro je již v plném proudu a oproti loňsku si letošní model pořádně polepšil. Skvělou zprávou je, že ač jsme se dočkali parádního upgradu, cenovka zůstává stejná. Vivo X100 Pro je jeden z nejlepších telefonů tohoto roku s neskutečným foťákem a brutálním výkonem.

Dvojka na trhu ve výkonu

Nové Vivo X100 Pro je parádním telefonem té nejvyšší třídy. Nabídne skvělý fotoaparát, super displej, elegantní design, bleskurychlé nabíjení a především brutální výkon. Fakt, že je výkon opravdu masivní, potvrzují i výsledky benchmarku AnTuTu, podle kterého je Vivo X100 Pro dokonce druhým nejvýkonnějším telefonem na českém trhu.

Nové Vivo nezlevnilo a ani nezdražilo. Za 26 990 Kč si však oproti loňskému modelu výrazně polepšilo. K dispozici je totiž v paměťové variantě 16/512 GB, nabídne proto více operační paměti i dvojnásobnou velikost interního úložiště. Displej dostal parádní svítivost až 3 000 nitů a inovací se dočkala i baterka. Ta byla chytře rozdělena na dva menší akumulátory se společnou kapacitou 5 400 mAh, které slibují vyšší výdrž než konkurenční vlajkovky.

vivo X100 pro (2) 1920x1080x 

Jeden z nejlepších fotoaparátů

Vivo X100 Pro osloví nejen všechny náruživé hráče, ale také ty, kteří rádi fotí. Díky optice od Zeiss a trojici nadupaných objektivů vznikají neskutečně nádherné fotografie, které po právu řadí Vivo X100 Pro mezi absolutní světovou špičku. Vyzdvihnout lze především portréty, noční režim a makro focení.

Speciálně u Mobil Pohotovosti může být nové Vivo vaše už od 754 Kč měsíčně, a to v případě, prodáte-li nějaké své starší zařízení. Právě u Mobil Pohotovosti za něj získáte tu nejvyšší možnou výkupní cenu.

vivo X100 pro (3) 1920x1080x

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat