Vivo zanedlouho odhalí novinku V40 SE

Vivo zanedlouho odhalí novinku V40 SE
2024-03-22T11:40:52+02:00
• 22. 3. 2024

Zdroj: Vivo

Segment střední třídy hodlá v následujících měsících podpořit firma Vivo, která momentálně pracuje na modelu V40 SE. Tento telefon prostřednictvím rozsáhlého úniku o sobě prozrazuje jak možnou podobu, tak všechny klíčové specifikace ze seznamu výbavy. Čínský výrobce by vedle něj měl ještě později ukázat minimálně základní model V40 a vylepšenou variantu Pro.

Novinka pro masy

V čele lze údajně vyhlížet 6,67palcový AMOLED displej s Full HD+ rozlišením a 120Hz obnovovací frekvencí. Otvor nahoře uprostřed zabere 16megapixelová selfie kamerka. Hlavní výkon má obstarat čipová sada Snapdragon 4 Gen 2 od Qualcommu. Vedle 8GB operační paměti RAM (LPDDR4x) postaví 256GB interní úložiště (UFS 2.2) podporující až 1TB paměťové microSD karty.

Vivo V40 SE 5G 2560x1674x

Vivo V40 SE 5G | Zdroj: Appuals

Zadní stranu zaberou celkem tři objektivy fotoaparátu (50 + 8 + 2 MPx) nebo 5 000mAh článek baterie doplněn o technologii rychlého 44W nabíjení. Dále nesmíme přehlédnout ani certifikaci odolnosti IP54 a skener otisků prstů přímo pod čelním panelem. Ve zbytku výbavy naleznete funkci dual-SIM či USB-C port. Prodejci na konci nabídnou dvě barevné verze (fialová, modrá) za cenu zhruba v přepočtu 6319–7583 Kč.

Tapeta lákající na mistrovství Evropy ve fotbale naznačuje oznámení těsně před jeho vypuknutím – čili začátkem měsíce června.

Zdroje: appuals.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat