Honor s Marvelem společně vydávají přenosný reproduktor

Honor s Marvelem společně vydávají přenosný reproduktor
2024-03-22T13:30:47+02:00
• 22. 3. 2024

Zdroj: Gizmochina

Komiksová značka Marvel si plácla s čínským Honorem a z domluvené spolupráce vychází zástupce v podobě přenosného reproduktoru. Hudební novinku na prodejních pultech naleznete od pátku 22. března pod názvem Marvel Portable Bluetooth Speaker Pro. Zařízení bude lákat na jednoduchý design, základní funkce, slušný výkon, ucházející výdrž nebo přívětivou cenovku.

Uspokojivý základ

Jednolitá konstrukce získala certifikaci odolnosti IP67 a zájemci mohou vybírat jen ze dvou barev (oranžová, šedá). Celkový výstupní výkon činí 30 wattů, přičemž uživatele také mají potěšit silné basy nebo prostorový zvuk v úhlu 360 stupňů. Velikost článku baterie sice není známa, ale výrobce slibuje až 12hodinový poslech. Do délky výdrže promlouvá ještě funkce automatického vypnutí po 3 hodinách nečinnosti. Dobíjení probíhá pomocí přítomného USB-C portu.

honor marvel portable bluetooth speaker pro 2 1513x792x

Zdroj: Gizmochina

Uvnitř nechybí ani mikrofon, který slouží ke komunikaci s integrovaným hlasovým asistentem a rovněž podporuje vyřizování telefonních hovorů. Vlastní technologie má zajistit čistý hlas bez okolního šumu. Doprovodná aplikace přináší více možnosti nastavení. Každopádně k ovládání jsou na těle připravena standardní tlačítka. Doporučená cena po přepočtu činí 1 288 Kč. První kusy zamíří za zákazníky do Číny. Další rozšíření dostupnosti zůstává aktuálně velkou neznámou.

honor marvel portable bluetooth speaker pro 3 800x800x honor marvel portable bluetooth speaker pro 1 800x800x

Zdroj: Gizmochina

Zdroje: gagadget.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat