Oppo brzy přijde s modelem K12

Oppo brzy přijde s modelem K12
2024-03-07T15:00:16+02:00
• 7. 3. 2024

Oppo K11 | Zdroj: Oppo

Společnost Oppo dokončuje přímého nástupce za model K11, který byl představen v červenci loňského roku. Nejnovější únik od poměrně spolehlivého zdroje ze zahraničí přibližuje zařízení s označením K12 a jeho první prvky ze seznamu výbavy. Telefon by se měl ukázat v segmentu střední třídy, kde přesněji zaujme místo ve vyšších místech.

Slušný standard

V přední části můžeme údajně vyhlížet displej o úhlopříčce 6,7 palce a založený na AMOLED technologii. Milovníky selfie fotografování osloví 16megapixelová kamerka. Součástí hardwarové sestavy nejspíš bude čipová sada Snapdragon 7 Gen 3 od Qualcommu nebo operační paměť RAM s kapacitou 12 GB. Uživatelská data pojme 512GB interní úložiště. Každopádně lze očekávat více paměťových konfigurací, jako tomu bylo u předchůdce.

Oppo K12 954x410x

Zdroj: Gizmochina

Mobilní novinka na svých bedrech ponese celkem tři objektivy fotoaparátu v následujícím složení snímačů 50 + 8 + 2 MPx. Softwarová část v základu možná nabídne nejnovější rozhraní ColorOS 14 postavené na Androidu 14. Informace týkající se velikosti baterie nebo technologie urychlující její nabití ještě zůstávají pod pokličkou. Každopádně první srovnání specifikací nenaznačuje nějakou výraznější aktualizaci. Nakonec další várka podrobností by mohla dorazit již v nejbližších týdnech.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat