WhatsApp testuje nové funkce, které zlepší komunikaci ve skupinách Komunit

WhatsApp testuje nové funkce, které zlepší komunikaci ve skupinách Komunit
2024-02-11T16:35:41+02:00
• 11. 2. 2024

Zdroj: Dotekamanie.cz

WhatsApp představuje novou funkci, která má zlepšit komunikaci ve skupinách Komunit. Komunity WhatsApp jsou platformou, která umožňuje uživatelům vytvářet a spravovat více chatovacích skupin pod jednou střechou. Uživatelé mohou vytvářet až 50 chatových skupin a seskupovat je do různých kategorií, což je ideální pro organizace a správu velkých komunit.

Nové funkce pro komunity ve WhatsApp

Nová funkce umožní interaktivní komunikaci ve skupinách Komunit. Uživatelé budou moci vytvářet různé typy oznámení, jako jsou ankety, dotazníky, termíny událostí nebo prosté dotazy. Členové skupiny pak budou moci na tato oznámení reagovat přímo z konverzačního okna skupiny. To umožní lepší organizaci událostí a zapojení všech členů komunity do dění. Funkce interaktivních oznámení byla objevena ve verzi beta aplikace WhatsApp 2.24.4.12 pro Android. Je třeba si uvědomit, že ačkoli je tato funkce již k dispozici ve verzi beta, může se stát, že se někteří uživatelé s touto funkcí nesetkají. Doporučuje se tedy aktualizovat aplikaci na nejnovější verzi a sledovat, zda je funkce k dispozici.

WA COMMUNITY ANNOUNCEMENT GROUPS MESSAGE REPLY FEATURE ANDROID 2160x2280x

Zdroj. WABetaInfo

Skupiny Komunit mohou mít také skupinu Oznámení, která funguje jako kanál pro vysílání aktualizací všem členům komunity. Administrátoři budou moci sledovat reakce uživatelů na oznámení díky možnosti odpovídání na zprávy ve skupině Oznámení. Je třeba si uvědomit, že funkce může mít určitý limit pro velikost skupiny. Skupiny s více než 1 024 členy možná tuto funkci nebudou moci využívat. Funkce je rovněž ve fázi testování a není jasné, kdy bude uvolněna veřejnosti. Existuje tedy možnost, že WhatsApp provede další změny nebo ji dokonce úplně odstraní.

Zdroj: androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat