Apple představuje přepracovanou aplikací iCloud pro Windows

Apple představuje přepracovanou aplikací iCloud pro Windows
2024-02-13T13:30:49+02:00
• 13. 2. 2024

Zdroj: Techcrunch

Apple uvedl novou verzi aplikace iCloud pro uživatele Windows, nabízející lepší integraci a synchronizaci s iPhonem a iPadem i pro ty, kteří nepoužívají Mac. Tato nová aplikace, dostupná pro operační systémy Windows 10 a 11, přináší několik vylepšení.

Apple iCloud pro Windows

Jednou z hlavních novinek je nové nastavení pro pohodlnější přístup k obsahu. Uživatelé nyní mohou také využít fyzického bezpečnostního klíče pro přihlášení k Apple ID. Dále aplikace lépe signalizuje stav synchronizace a zlepšuje výkon při synchronizaci fotografií s aplikací Microsoft Photos. Další vylepšení zahrnuje snížení počtu výzev k přihlášení a přidání jednoduchých zkratkových funkcí pro rychlý přístup k dalším službám Apple. Tato aktualizace navazuje na přepracování webového rozhraní iCloud.com v září loňského roku, které přineslo nové funkce jako upozornění na poštu a kalendář přímo v prohlížeči.

iCloud for Windows redesign 1058x1536x

Zdroj: Techcrunch

Společnost Apple poprvé oznámila samostatné aplikace pro iCloud, Apple TV a Apple Music pro platformu Windows v roce 2022. Cílem bylo nahradit iTunes a přinést uživatelům lepší a modernější zážitek. Aplikace pro správu zařízení, dříve součástí iTunes, jsou nyní k dispozici samostatně. Celkově tato aktualizace aplikace iCloud pro Windows přináší uživatelům lepší možnosti synchronizace a pohodlnější přístup k jejich obsahu, a to i bez použití zařízení od Applu.

Zdroj: techcrunch.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat