Microsoft Copilot přichází s novými funkcemi, které se týkají především designu

Microsoft Copilot přichází s novými funkcemi, které se týkají především designu
2024-02-13T09:40:24+02:00
• 13. 2. 2024

Zdroj: Microsoft

Copilot, váš každodenní společník v digitálním světě, se právě dočkal velkého upgradu. Jestliže jste se dosud spoléhali na jeho schopnosti, připravte se na ještě lepší zážitek. Nový Copilot má v zásobě několik kousků, které vás opravdu překvapí.

Copilot přichází s novými funkce v oblasti designu

Copilot se právě dočkal vylepšení, která jsou vystavena v plné parádě v reklamní kampani na Super Bowl LVIII. A co vlastně přináší nový Copilot? Podle Yusufa Mehdiho, marketingového mistra společnosti Microsoft, se můžete těšit na plno novinek. Představte si svět, kde umělá inteligence není jen počítačovým programem, ale skutečným společníkem, který vám pomáhá ve všech aspektech digitálního světa. Copilot se nezastavil už jen na vytváření textů, teď umí vytvářet i obrázky. Nové možnosti úprav obrázků přímo během chatu jsou nyní k dispozici uživatelům v USA, Velké Británii, Austrálii, Indii a na Novém Zélandu.

To ale není vše. Předplatitelé Copilot Pro získávají další výhody. S přístupem k premium plánu mohou změnit velikost obrázku a transformovat ho podle svých představ. Brzy bude také k dispozici Designer GPT, což znamená další revoluci v digitálním světě. Tento nástroj umožní vizualizovat vaše nápady v úplně novém světle. Vylepšení ale provázejí i občasné problémy. Někteří uživatelé hlásí problémy s výkonem systému Copilot Pro, na které společnost Microsoft právě intenzivně pracuje. Pokud jste dosud nebyli přesvědčeni o tom, že umělá inteligence je budoucností, teď je ten správný čas změnit názor.

Zdroj: techcrunch.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat