Motorola Edge 40 brutálně zlevnila, za 8 a půl tisíce dostanete vlajkovou výbavu komerční článek

Motorola Edge 40 brutálně zlevnila, za 8 a půl tisíce dostanete vlajkovou výbavu [komerční článek]
2023-09-07T17:47:57+02:00
• 7. 9. 2023

S příchodem září spadly ceny celé řady smartphonů, ovšem jeden mezi nimi obzvlášť vyčnívá. Motorolu Edge 40 totiž nyní seženete za pouhých 8 499 Kč, což je oproti původní cenovce z května sleva slušných šest tisíc korun. Jde tak v současnosti o absolutně nejlevnější vlajkový telefon na trhu, který vás kromě královské výbavy potěší i zárukou prodlouženou na 3 roky.

Zdaleka nejvýhodnější vlajkovka

Motorola Edge 40 za pouhých 8 499 Kč (původně 14 499 Kč) je jen těžko uvěřitelná, protože takto levně nebyla nikdy k mání. Na uvedenou cenu se ale dostanete jedině u Mobil Pohotovosti, kde je telefon zlevněný na necelých deset tisíc a dalších patnáct stovek ušetříte, pokud při/po jeho koupi prodáte svůj starý telefon, tablet nebo třeba chytré hodinky – bonus 1 500 Kč se vám připočte k výkupní ceně zařízení.

Za osm a půl tisíce se z Edge 40 stává s přehledem nejlevnější smartphone s vlajkovými parametry. Ve výbavě totiž najdete například prvotřídní bezrámečkový 144Hz OLED displej, 50Mpx fotoaparát s nejširší clonou f/1.4, vlajkový čipset Dimensity 8020 spolu s 8GB RAM a velkým 256GB úložištěm, nejvyšší možnou voděodolnost IP68 či ultra-rychlé 68W nabíjení. Třešničkou na dortu je pak prémiové zpracování, protože telefon nabízí kombinaci hliníku a veganské kůže.

Sleva i bonus přitom platí na všechny tři barevné varianty, včetně nedávno přidané Viva Magenta, tedy líbivé červené. Kromě bonusu získáte speciálně u Mobil Pohotovosti k telefonu ten nejlepší dárek – prodlouženou 3letou záruku v hodnotě několika tisíc.

1200 675 Motorola Edge 40 Black 1200x675x

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat