Vybavte se do školy novým smartphonem. Megaslevy Back to School právě odstartovaly komerční článek

Vybavte se do školy novým smartphonem. Megaslevy Back to School právě odstartovaly [komerční článek]
2023-08-22T11:48:58+02:00
• 22. 8. 2023

To to zase uteklo. Letní prázdniny se blíží ke svému konci a děti brzy zamíří zpět do školních lavic. Je jasné, že začátek školního roku bývá spojen s určitým stresem, ale co kdybychom se na to podívali trochu jinak a oslavili čas nových začátků, výzev, přátelství a nabytých vědomostí? OK, mindset bychom měli, ale aby ten start stál opravdu za to, Mobil Pohotovost si připravila slevy na tisíce produktů z kategorie smartphonů i příslušenství. Pojďme se na tu nadílku podívat!

Smartphony se sluchátky zdarma

Co takhle začít školní rok se zbrusu novým smartphonem? Nejen, že vybrané smartphony pořídíte s výhodným bonusem, ale navíc dostanete i sluchátka Niceboy v hodnotě 699 Kč zcela zdarma. A to není vše. Nákupem získáte i tříletou záruku a výkupní bonus v hodnotě až 1 500 Kč, který výslednou cenovku ještě více zatraktivní. A pokud se vám přece jen nechce platit celá suma najednou, můžete využít bezkonkurenčních splátek s nulovým navýšením.

2 (16) 1200x675x

Preferujete-li Samsung, pořiďte si třeba Galaxy A34 (od 6 490 Kč). Anebo ještě výkonnější Galaxy A54 (od 8 490 Kč). Pokud však máte omezenější rozpočet, Galaxy A14 za 3 490 Kč bude jistou trefou do černého. Top fotky vykouzlí super 50Mpx foťák Motoroly Moto G32 (4 799 Kč) a chybu rozhodně neuděláte s telefony Xiaomi. Tak třeba s Redmi Note 12 (od 3 699 Kč) s OLED displejem a procesorem Snapdragon si užijete pořádnou zábavu. Jeho profi verzi Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G pořídíte již od 5 999 Kč.

Kompletní nabídku telefonů najdete přímo zde.

Příslušenství za parádní ceny

Pořádné slevy padly také na příslušenství. V kategorii chytrých hodinek pořídíte za 3 190 Kč například Xiaomi Watch S1 GL (původně 4 490 Kč). Za super peníze koupíte i sluchátka Sony, Marshall, JBL nebo třeba Niceboy a sháníte-li dostupné příslušenství ke svému iPadu, dotykové pero FIXED koupíte za 1 183 Kč a pouzdro s klávesnicí EPICO zase za 1 959 Kč. Nezapomeňte u vybraných produktů použít v košíku kód “skola2023”. 

TOP sluchátka v akci (u vybraných produktů použijte kód “skola2023”):

Kompletní nabídku akčního příslušenství najdete právě zde.

3 (14) 1200x675x

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat