Oppo představilo 3. generaci sluchátek Enco Air

Oppo představilo 3. generaci sluchátek Enco Air
2023-02-04T15:00:59+02:00
• 4. 2. 2023

Zdroj: Oppo

Společnost Oppo v pátek nepředstavila jen dvojici nových telefonů do řady Reno8, ale oficiální odhalení mají za sebou také jedny bezdrátová sluchátka. V pořadí třetí generace sluchátek Enco Air je venku a čínský výrobce sází opět na velmi nízkou prodejní cenu. Ta se navíc vůbec nepodepisuje na seznamu specifikací, neboť nabízí opravdu slušný standard.

Na nic si nehrají

Designového zpracování prošlo pouze decentními úpravami, takže v podstatě stále připomíná předchozí generaci. Uvnitř každého sluchátka je 13,4mm měnič nebo 27mAh článek baterie, který maximálně zvládne 6 hodin provozu. Nabíjecí pouzdro obsahuje 300mAh baterii a ve spojení s ním máte celkem postaráno až o 25 hodin poslechu. Ke všemu 10minutové nabíjení stačí k tomu, abyste sluchátka mohli používat další 2 hodiny.

oppo enco air 3 2 2624x1280x oppo enco air 3 4 1024x388x

Zdroj: Oppo

Ve výpisu ještě může zaujmout certifikace IP54, Bluetooth 5.3, funkce Google Fast Pair s podporou párování ke dvěma zařízení najednou, herní režim snižující zpoždění zvuku o 47 ms či dotykové plošky pro ovládání přehrávače, hlasitosti a příchozích hovorů. U sluchátek za prodejní cenu v přepočtu 797 Kč nelze čekat třeba technologii ANC. I přesto si firma dovolila přidat několik zajímavých vylepšení.

Audio procesor HiFi 5 od firmy Cadence vylepšuje hlas během telefonování a funkce Oppo Live Audio přináší prostorový zvuk na úrovni kina. O kvalitní poslech se především postarají kodeky AAC s SBC. Novinka bude v obchodech dostupná postupně od pátku 10. února.

oppo enco air 3 3 2880x1280x

Zdroj: Oppo

Zdroje: oppo.com, gizmochina.com, fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat