Oppo chystá nahradit už dubnový model A1

Oppo chystá nahradit už dubnový model A1
2023-07-30T08:00:01+02:00
• 30. 7. 2023

Zdroj: Oppo

Neobvykle krátkou životnost čeká model A1, který společnost Oppo poprvé oficiálně oznámila teprve v dubnu letošního roku. Čínští zaměstnanci známého úřadu TENAA totiž dali zelenou zařízení s kódovým označením PJG110 a nejnovější zprávy mu připisují právě název A2. Jak už je tradicí, tak jsou k dispozici fotografie novinky doprovázeny některými prvky výbavy.

Daleko od předchůdce

První snímky telefonu přímo naznačují, že si výrobce připravil poměrně rozsáhlou aktualizaci. K vidění jsou zakřivené hrany po obou stranách displeje nebo vzadu větší kulatý ostrůvek pro objektivy fotoaparátu. Boční skener otisků prstů s největší pravděpodobností byl zcela přesunut, a to rovnou pod čelní panel.

Oppo A2 1200x675x

Zdroj: Gizmochina

Zahraniční zdroje mu také připisují označení Givenchy, jehož součástí je 6,7palcový OLED displej s Full HD+ rozlišením či 2160Hz PWM stmívání šetřící hlavně oči uživatele během používání za snížených světelných podmínek. Údajně bude nasazen i nový objektiv u hlavního snímače a větší článek baterie.

Nakonec připravovaný model by od svého předchůdce mohl ještě převzít minimálně 8GB operační paměť RAM, 256GB interní úložiště a nejnovější operační systém Android 13 pod nadstavbou ColorOS. Jeho cenovka startovala od hranice 270 euro, takže nejspíš můžeme nyní počítat s překonáním hranice 300 euro (tj. cca 7 208 Kč).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat