Nová sluchátka Poco Pods zaujmou cenou

Nová sluchátka Poco Pods zaujmou cenou
2023-07-30T09:40:24+02:00
• 30. 7. 2023

Zdroj: FoneArena (se souhlasem)

Skromná nabídka bezdrátových sluchátek u společnosti Poco dostává menší oživení v podobě nového zástupce, který pomalu míří do oficiálního prodeje pod jednoduchým názvem Poco Pods. I přes velmi nízkou cenovku je pro uživatele připravena adekvátní výbava. V seznamu schází například funkce jako technologie aktivního potlačení hluku a ostatně ani celosvětová dostupnost není ještě jistá.

Cena hraje prim

Uvnitř každého sluchátka je 12mm měnič a 34mAh baterie, která zajišťuje výdrž maximálně 5 hodin. Získaná certifikace IPX4 přináší odolnost vůči stříkající vodě, takže slabší déšť by jim neměl úplně vadit. Dodávaná nabíjecí krabička obsahuje 440mAh článek baterie, přičemž přidává zhruba dalších 30 hodin provozu. Každopádně díky rychlému dobíjení stačí 10 minut nabíjení na 90 minut poslechu.

S nasazenou funkcí Bluetooth 5.3 přichází audio kodek SBC nebo podpora Google Fast Pair. Přítomný herní mód snižuje latenci zvuku k hodnotě 60 ms a alespoň technologie ENC částečně supluje chybějící ANC. Přes dotykové plošky mimo jiné můžete aktivovat hlasového asistenta (Google Assistant, Siri). Prodej odstartoval 29. července za cenu v přepočtu 317 Kč. Výrobce nepřipravil více barevných provedení, a proto zájemci mohou volit jen černo-žlutou variantu.

Poco Pods 1 1100x619x

Zdroj: FoneArena (se souhlasem)

Zdroje: fonearena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat