Jaké jsou nejvýhodnější tarify pro seniory? komerční článek

Jaké jsou nejvýhodnější tarify pro seniory? [komerční článek]
2023-06-06T09:00:22+02:00
• 6. 6. 2023

Věděli jste, že existují speciální mobilní tarify pro seniory? Pokud je vám více než 60 let nebo byste chtěli výhodným tarifem potěšit své rodiče či prarodiče, máte šanci. Nabízí je většina velkých i menších operátorů, jsou cenově výhodnější a na míru šité seniorům.  

Volání a SMS

Tarify pro seniory bývají uzpůsobené jejich specifickým potřebám, tedy velmi často v nich chybí mobilní data. Velká část starších lidí sice už vlastní mobilní telefony, ale jen část seniorů používá internet. Proto se tarify pro seniory skládají velmi často pouze z možnosti volání a posílání SMS.

Výhodou takových tarifů je, že bývají výrazně levnější než ty klasické. Někdy je operátor nemá označené vyloženě jako „tarif pro seniory“, ale zpravidla se takové tarify vyznačují nízkou cenou, a seniorům i díky tomu vyhovují.  

Data pro seniory

Někteří senioři ovšem už objevili kouzlo internetu a sociálních sítí, vedou videohovory, posílají si navzájem fotografie. A právě proto některé tarify pro seniory obsahují i balíček mobilních dat. Čím méně dat v nich je, tím jsou levnější. I z toho důvodu je potřeba včas zvážit, jaký objem dat člověk reálně využije. Pokud by balíček nestačil, není ale většinou problém změnit tarif a navýšit si objem dat.  

Výhodné tarify pro seniory

Většina mobilních operátorů často ve svých nabídkách myslí i na nejstarší skupinu obyvatelstva. Tarify pro seniory nabízí T-Mobile a O2. Další tarif pro seniory najdete pak také u Vodafone. Někdy nejsou přímo „seniorské“, ale každý si tam určitě vybere. A pokud ne?

Můžete se podívat například na Ušetřeno.cz, kde najdete přehledné srovnání mobilních tarifů. Specialista vám navíc po telefonu může pomoci vybrat ten nejvýhodnější pro vás.

Pokud jste u svého operátora nespokojení, nic vám nebrání přejít jinam. Za běžných okolností je to bez sankcí či pokut a s přechodem vám ochotně poradí třeba váš nový operátor. Proto už dál zbytečně nepřeplácejte a vyberte sobě nebo svým blízkým tarif, který jim dokonale sedne.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat