Realme finišuje s nadupaným přírůstkem GT Neo 5 Pro

Realme finišuje s nadupaným přírůstkem GT Neo 5 Pro
2023-06-17T19:44:39+02:00
• 17. 6. 2023

Realme GT Neo 5; Zdroj. Realme

Letošní období letních prázdnin přinese nejvyšší model do nabídky společnosti Realme, který v konečné fázi poznáme pod označením GT Neo 5 Pro. Právě teď se na širokou veřejnost dostávají první specifikace a za tímto únikem stojí poměrně důvěryhodná postava Digital Chat Station přímo z Číny. Zároveň čínský výrobce by zanedlouho mohl spustit marketingovou kampaň, kde poznáme další podrobnosti.

Žádné ořezávátko

Do čela telefonu se má postavit 6,74palcový OLED panel s 1,5K rozlišením nebo 144Hz obnovovací frekvencí. Selfie kamerka pravděpodobně zaujme místo v proděravěném otvoru nahoře uprostřed a nabídne maximální rozlišení 16 MPx. Hardwarovou část zastoupí čipová sada Snapdragon 8 Gen 2 od Qualcommu po boku operační paměť RAM o velikosti 16 GB.

realme GT Neo 5 colors 712x694x

Realme GT Neo 5 | Zdroj: Realme

Uživatelská data údajně pojme úložiště typu UFS 4.0 ve dvou velikostech – 512 GB a 1 TB. Zadní stranu obsadí hlavní 50MPx snímač IMX890 od Sony, ke kterému připojí oblíbenou OIS technologii. Nastavení ostatních objektivů není zatím upřesněné. Samozřejmostí je 5 200mAh článek baterie s rychlým 150W nabíjením. Ke všemu se hovoří i o druhé variantě se „zpomaleným“ 100W nabíjením.

Ještě nekompletní výpis výbavy uzavírá operační systém Android 13 pod rozhraním Realme UI 4.0. Cenovka nepochybně překoná hodnotu Realme GT Neo 5, takže po přepočtu může klidně atakovat hranici 10 000 Kč.

Zdroje: gizmochina.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat