Skullcandy přináší dvojici sluchátek Rail a Rail ANC

Skullcandy přináší dvojici sluchátek Rail a Rail ANC
2023-06-17T18:05:39+02:00
• 17. 6. 2023

Skullcandy Rail ANC | Zdroj: Skullcandy

Americká firma Skullcandy oznámila dvojici bezdrátových sluchátek, která se budou od sebe lišit v minimální míře a pořídit je půjde za velmi atraktivní cenovku. Na prodejní pulty pomalu vstupují novinky s názvem Rail a Rail ANC. Jak napovídá jejich samotný název, tak za hlavním rozdílem stojí technologie aktivního potlačení okolního hluku.

Každý si vybere

Nenároční uživatelé mohou zvolit základní verzi sluchátek Rail bez ANC, kde kromě cenovky je slušným benefitem celková výdrž až 42 hodin nebo možnost výběru ze dvou barev (True Black, Bone). Jinak samotná sluchátka zvládnout hrát 8 hodin. Každopádně za daleko zajímavějšího zástupce lze označit model Rail ANC s cenovým rozdílem pouhých 20 dolarů (tj. cca 434 Kč).

skullcandy rail anc 4 1680x990x skullcandy rail anc 3 1680x990x

Skullcandy Rail ANC | Zdroj: Skullcandy

Druhý přírůstek v sobě ukrývá 4 mikrofony pro maximální eliminaci okolního hluku. Konstrukce si kompletně vysloužila zvýšenou odolnost odpovídající certifikaci IP55. S vypnutým ANC dokážou hrát 10 hodin, přičemž celková výdrž činí 38 hodin. Přenosnému pouzdru nechybí ani  podpora bezdrátového nabíjení.

Dále za pozornost také stojí vícebodové připojení přes Bluetooth 5.2, funkce hledání ztracených sluchátek, zadávání hlasových příkazů bez nutného poklepání dotykových plošek či technologie Personal Sound na přizpůsobení hudebního ekvalizéru. Úplným závěrem ANC provedení pořídíte už od 99,99 dolarů (tj. cca 2 169 Kč) v jediné barvě True Black.

skullcandy rail anc 2 1680x990x skullcandy rail anc 1 1680x990x

Skullcandy Rail ANC | Zdroj: Skullcandy

Zdroje: skullcandy.com, phonearena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat