OnePlus představí sluchátka Nord Buds 2 aktualizováno

OnePlus představí sluchátka Nord Buds 2 [aktualizováno]
2023-03-27T19:30:20+02:00
• 27. 3. 2023

OnePlus Nord Buds; Zdroj: OnePlus

Aktualizováno 27. 3.

V lednu se podařilo zachytit informace o nadcházejících sluchátkách OnePlus Nord Buds 2 a až nyní společnost potvrzuje jejich existenci. Nejenže se firma pochlubila designem, ale také uvedla datum představení. Stane se tak 4. dubna. Kromě toho prozrazuje, že budou sluchátka vybavena 12,4mm reproduktory.

FsOJCT6aIAEPhW3 680x680x

Zdroj: OnePlus

Původní článek 13. 1.

V dubnu minulého roku značka OnePlus uvedla v rámci série Nord sluchátka Nord Buds. O čtyři měsíce později jsme se dočkali modelu OnePlus Nord Buds CE s odlišnou výbavou a zejména samotným designem. Nyní se začínají objevovat informace o novém modelu, který ponese označení OnePlus Nord Buds 2, tedy nástupce původního prvního modelu.

OnePlus Nord Buds 2

V tuto chvíli máme jen informace díky certifikačním procesům. Není jasné, jestli se nabídne design špuntů nebo pecek, ale dá se očekávat, že budou navazovat na původní model a nabídnou se špunty do uší. Modelové číslo je E508A bude mít řešeno nabíjení krabičky skrze USB C kabel. Není jasné, jestli se nabídne i bezdrátová technologie, ale je to nepravděpodobné vzhledem k tomu, že by se mělo spíše jednat o levnější model.

Dozvídáme se také, že samotná sluchátka budou nabíjena 1,5W technologii, takže by se OnePlus mohlo chlubit velmi rychlým doplněním energie. Očekává se, že sluchátka nabídnou minimálně certifikaci IP55 a také aktivní potlačení hluku, případně nějakou pokročilejší formu.

OnePlus Buds N 1024x661 1024x661x

OnePlus Nord Buds; Zdroj: OnePlus

Nord Buds 2 prochází aktuálně několika certifikačními procesy v Číně, takže se dá předpokládat, že uvedení není nějak moc vzdálené. Dá se předpokládat, že se sluchátka objeví na globálním trhu se zpožděním. Je otázkou, jestli bude zachována cena, nebo jestli dojde k jejímu navýšení nebo snížení.

Zdroje: gizmochina.com, gizmochina.com, 9to5google.com

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat