Kryptoměny na vzestupu: Ethereum, Big Eyes Coin a BNB komerční článek

Kryptoměny na vzestupu: Ethereum, Big Eyes Coin a BNB [komerční článek]
2023-02-09T07:28:46+02:00
• 9. 2. 2023

Zdroj: Big Eyes Coin

Když vezeme do úvahy, že aktuálně je na trhu téměř 22.500 kryptoměn, přičemž jen za poslední 4 dny přibylo 30 nových, můžeme s určitostí prohlásit, že kryptoměny jsou velmi žádanou transakční alternativou k tradičním měnám, jako jsou americké dolary, britské libry nebo čínské jüany.

V okamžiku, kdy čtete tento článek, je globální tržní kapitalizace kryptoměn na úrovni 1,06 trilionů dolarů, a během 24 hodin je zobchodovaný objem kryptoměn přibližně 50,37 miliard dolarů. Masivní nárůst popularity kryptoměn přiměl vlády po celém světě, aby si uvědomily potenciál blockchainové technologie a kryptoměn, a upravily legislativu tak, aby kryptoměnové transakce byly bezpečnější než dříve. A zatímco měny jako Ethereum (ETH) a BNB (BNB) už nějakou dobu existují, a musí se nyní těmto změnám legislativy přizpůsobit, novinky na trhu, jako například Big Eyes Coin (BIG) už přicházejí na tyto změny připravené.

BIG

Zdroj: Big Eyes Coin

Ethereum – sedm konzistentních let

Ethereum (ETH) je decentralizovaný open-sourcový blockchainový systém, který zahrnuje také svou kryptoměnu, a funguje jako platforma pro běh decentralizovaných tzv. „chytrých kontraktů“.

Od svého vzniku před 7 lety si Ethereum soustavně udržuje pozici druhé největší kryptoměny podle tržní kapitalizace, jehož primárním cílem je stát se globální platformou pro decentralizované aplikace, jež umožňuje uživatelům z celého světa psát a spouštět software, který je odolný proti cenzuře a podvodům.

V době psaní tohoto článku se hodnota Etherea pohybovala na úrovni 1.628,02 $, s obchodovaným objemem 7,1 miliardy $ za 24 hodin, a tržní kapitalizací ve výši 198 miliard $.

BNB – větší než kdy dříve

Binance (BNB), která je na trhu od roku 2017, je v současnosti největší kryptoměnovou burzou na základě denních objemů transakcí. Binance je unikátní ekosystém decentralizovaných sítí založených na blockchainu, a jejím cílem je zpopularizovat kryptoměnové burzy jakožto globální nástroje finančních transakcí.

Přestože byla zpočátku pouze kryptoměnovou burzou, dnes už Binance nabízí mnohem širší portfolio funkcí a služeb. Nativní Binance blockchain s názvem BNB Chain pokračuje v trendu setrvalého růstu od čtvrtého kvartálu roku 2022.
V okamžiku psaní tohoto článku byla hodnota BNB na úrovni 323,98 $, obchodovaný objem byl 663 milionů $ za 24 hodin, a tržní kapitalizace ve výši 51 milionů $.

Big Eyes Coin: Nový velký hráč

Velká očekávání řady kryptoinvestorů přitahuje nováček na trhu – Big Eyes Coin (BIG), a to už po prvních několika měsících své existence (od srpna 2022).

BIG

Zdroj: Big Eyes Coin

Big Eyes Coin je komunitní meme token, který si dává za cíl přesun kapitálu do ekosystému decentralizovaných financí (DeFi) Big Eyes Coin se výrazně spoléhá na podporu od své komunity, které na oplátku poskytne blockchainový ekosystém, který je schopen sebepropagace a dynamického růstu prostřednictvím NFT tokenů.

Big Eyes Coin se aktuálně nachází v 10. z celkových 15 fází, a prozatím získal předprodejem tokenů více než 23,5 milionu $. Tím se stal nejúspěšnějším ICO (Initial Coin Offering – první veřejná nabídka tokenů) za poslední 2 roky. Tento meme token s kočičí tematikou je založen na síti Ethereum, a prostřednictvím ICO poskytuje investorům možnost získání tokenů za zvýhodněnou cenu, a také možnost včasného přístupu k potenciálně vysokoziskovým tokenům. Navíc mají investoři možnost stát se členy projektové komunity, a tím se podílet na rozhodovacím procesu Big Eyes Coin.

Cílem Big Eyes Coin je získat ještě před svým oficiálním zveřejněním částku 50 milionů $. To ho předurčuje k tomu stát se tokenem pro příští generaci.

BIG

Zdroj: Big Eyes Coin

Další informace o Big Eyes Coin (BIG):

Předprodej: https://buy.bigeyes.space/
Webová stránka: https://bigeyes.space/
Telegram: https://t.me/BIGEYESOFFICIAL

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat