Aplikace Amazon Photos pro Android získává očekávaný redesign

Aplikace Amazon Photos pro Android získává očekávaný redesign
2022-11-11T11:30:20+02:00
• 11. 11. 2022

Zdroj: Android Police

Aplikace Amazon Photos je služba pro ukládání fotek a videí do cloudu Amazonu podobná například té od Googlu. Loni aplikace pro iOS prošla celkovým redesignem. Uživatelé museli čekat rok, aby se této změny dočkali také.

Amazon Photos pro Android získává nový vzhled

Aplikace Amazon Photos redesign rozhodně prospěl, aplikace nyní vypadá moderně a uživatelsky mnohem přívětivější. Aplikace nyní dává mnohem přehlednější přístup k fotkám a spodní lišta umožňuje přístup k vyhledávání, nebo například k filtrům. Aplikace stejně jako Fotky od Googlu umožňuje fotky vyhledávat pro určité časové období, nebo například podle konkrétních objektů, které se na fotografiích nacházejí.

amazon photos android redesign 2022 2 1140x642x

Zdroj: Android Police

Aplikace ve verzi zdarma nabízí pro uživatele 5 GB úložného prostoru zdarma. Pokud jste předplatiteli služby Amazon Prime, získáváte automaticky neomezený prostor pro ukládání fotografií v původní kvalitě a 5GB prostor pro ukládání videí. Pokud budete chtít větší prostor, musíte dokoupit extra prostor, který začíná na 100 GB za 1,99 dolarů měsíčně. Pokud jste edy uživateli Androidu a vyhlížíte aktualizaci, budete muset možná ještě chvíli počkat, než se redesignovaná aplikace dostane i k vám.

logo-app Amazon Photos Amazon Mobile LLC Zdarma ANDROID logo-app Amazon Photos: Photo & Video Unlimited photos with Prime Zdarma iOS

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat