Webová verze Instagramu dostává nový vzhled

Webová verze Instagramu dostává nový vzhled
2022-11-11T13:30:49+02:00
• 11. 11. 2022

Zdroj: 9to5mac

Adam Mosseri, šéf Instagramu, v minulých dnech představil řadu nových funkcí, a to včetně přepracovaného webového rozhraní Instagramu. Společnost také nedávno spustila plánovač příspěvků a reelů, a také nové Úspěchy v reelech (Achievements), které odměňují uživatele za vyzkoušení a používání různých funkcí reelů.

Instagram lépe využívá širokoúhlé monitory

Společnost Meta si je samozřejmě vědoma toho, že velký počet uživatelů nepoužívá pouze mobilní aplikaci, ale také se do Instagramu přihlašují přes webové rozhraní. Proto nedávno přistoupila k vytvoření nového vzhledu webových stránek Instagram.com. Nový web sklízí chválu za to, že je rychlejší, efektivnější a uživatelsky přívětivější. Přepracováno bylo mimo jiné i rozvržení stránky s ohledem na využití širokoúhlých monitorů.

Instagram

Zdroj: Dotekomanie.cz

„Víme, že hodně lidí používá webové rozhraní kvůli multitaskingu, a chtěli jsme zajistit, aby používání Instagramu bylo co nejpříjemnější. Instagram je tedy nyní čistší, rychlejší, snadněji se používá, a je navržen tak, aby plně využil výhody velkoformátových monitorů.“, říká Adam Mosseri.

Novou verzi webového rozhraní můžete vyzkoušet přímo na Instagram.com

Zdroj: fonearena.com

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Petr Hlávka

Narodil se velmi mlád a zatím je stále ještě naživu. Už v dětství ho přitahovaly bity a bajty: od programovatelné kalkulačky, přes C64, MS-DOS a Windows pak (téměř proti své vůli) doputoval do univerza jménem Apple - a už v něm zůstal.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat