Sennheiser oznámil nová ANC sluchátka CX 500BT

Sennheiser oznámil nová ANC sluchátka CX 500BT
2022-10-29T09:30:07+02:00
• 29. 10. 2022

Zdroj: TMall

Na prodejní pulty míří bezdrátová sluchátka s označením CX 500BT od známé společnosti Sennheiser původem z Německa. Pro budoucí majitele je připravena spousta užitečných funkcí včetně technologie ANC, které mimo jiné podtrhuje adekvátní cenovka. Sluchátka jako první dorazila k prodejcům do Číny, ale další trhy budou zanedlouho v závěsu následovat.

Kompaktní prémiovka

Uvnitř každého sluchátka je 7mm měnič TrueResponse z vlastní dílny, který si rozumím jak s technologií aktivního potlačení hluku, tak i transparentním režimem. Velký kus práce samozřejmě také odvedou celkem čtyři mikrofony – tzn. dva v každé pecce. O kvalitní a stabilní připojení se stará funkce Bluetooth ve verzi 5.2. Konstrukce má certifikaci IPX4.

sennheiser cx 500bt 2 800x800x sennheiser cx 500bt 4 800x800x

Zdroj: TMall

Z podporovaných kodeků se hodí především zmínit aptX Adaptive, AAC, aptX, SBC. Ačkoliv není přímo zmíněn režim nízké latence, tak výrobce sám mluví o nízké odezvě zvuku. Kapacitu baterie u pouzdra či sluchátek neznáme, ale na jedno nabití zvládnou 8 hodin poslechu a dohromady 24 hodin v kombinaci s pouzdrem. Navíc za 10 minut rychlého nabíjení přidáte 1 hodinu poslechu. Nakonec v prodeji je jen jedno šedé provedení za cenu v přepočtu 4 424 Kč.

sennheiser cx 500bt 1 1300x1300x

Zdroj: TMall

Zdroje: gizmochina.com, detail.tmall.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat