Řada Wildfire od HTC opět ožívá

Řada Wildfire od HTC opět ožívá
2022-10-28T20:12:00+02:00
• 29. 10. 2022

Zdroj: Htcsource.com

Tchajwanský výrobce HTC sice aktivně nepůsobí pěkných pár let na mobilním trhu, ale občas se objeví cenově dostupná novinka v rámci série Wildfire. Dalším takovým zástupcem se stává model s názvem Wildfire E Plus, který byl dnes oficiálně představen. Přestože telefon patří mezi ty nejslabší, tak konečná cenovka tomu ne úplně odpovídá.

Návrat do minulosti

Zařízení se dočkalo doslova hromady kompromisů a rovnou můžeme začít u 6,52palcového HD+ displeje. Dále v klasickém „Waterdrop“ výřezu ukrývá obyčejnou 5megapixelovou kamerku na selfie snímky. Hlavní výkon obstarává jen čtyřjádrový procesor MT6739 od MediaTeku, jehož premiéra proběhla už v roce 2017.

E Plus 1024x683x

Zdroj: Gizmochina

Žádný dojem zřejmě nezanechá ani 2GB operační paměť RAM vedle interního úložiště o velikosti 32 GB, které naštěstí podporuje paměťové microSD karty. Zadní stranu okupují dva objektivy fotoaparátu (13 + 5 MPx), přisvětlovací LED dioda a 5 150mAh článek baterie se základním 10W nabíjením. Softwarovou část podtrhuje operační systém Android 12 v omezené edici Go.

Vše uzavírá tradiční prvky v podobě USB-C portu, 3,5mm audio jacku, funkce dual-SIM nebo bočního skeneru otisků prstů. K dispozici je pouze černá varianta za cenu v přepočtu 3 197 Kč.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat