Samsung má v plánech Galaxy M54

Samsung má v plánech Galaxy M54
2022-10-18T15:00:08+02:00
• 18. 10. 2022

Zdroj: Samsung

S blížícím se přelomem roku začínají vyplouvat na povrch první možné specifikace modelu Galaxy M54 od společnosti Samsung, která by již měla mít rozdělané práce kolem nástupce předchozí generace v podobě Galaxy M53. Jihokorejský gigant bude chtít dát dohromady tak konkurenceschopnou sestavu, aby telefon opět patřil mezi ty nejpopulárnější zástupce.

Rozporuplné změny

Uniklá zpráva sice přináší hromadu specifikací, ale jejich věrohodnost je nutné brát s řádnou dávkou rezervy, protože ne všechny prvky jsou směrem k lepšímu. Přední část má zabrat 6,67palcový Super AMOLED displej s Full HD+ rozlišením a 90Hz obnovovací frekvencí. Proděravený otvor nahoře uprostřed vyplní 32megapixelová selfie kamerka.

Pohonnou jednotku utvoří procesor Snapdragon 888 od Qualcommu společně s 8GB operační pamětí RAM nebo 128/256GB interním úložištěm. Baterii s kapacitou 6 000 mAh pravděpodobně doplní technologie rychlého 25W nabíjení. Pro milovníky mobilního fotografování mají připravit tři objektivy fotoaparátu ve složení 64 + 8 + 5MPx senzor.

samsung galaxy m54 1 1024x824x samsung galaxy m54 2jpg 1024x609x

Zdroj: Samsung

Mezi ostatní specifikace lze ještě zařadit skener otisků prstů, podporu 5G sítí či vstup pro USB-C kabel. Toto zařízení může dorazit spíše hned ze začátku příštího roku a cenovka pro český trh by se později mohla pohybovat okolo hranice 13 000 Kč včetně daně.

Zdroje: sammobile.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat